כללי מחפשת אחר גרפיקאיות מירושלים ש...

• הוסף לסימניות
רוצות לצאת ולשכור מקום קטן ונחמד ביחד.
הרעיון שאני רוצה להוציא את המחשב ועיקר העבודות מהבית.
ולשבת במשרד לבד... לא הכי נעים.
מחפשת שותפות, שיחד נשכור מקום חמוד, מטופח, ונעבוד משם.

יש מישהי?
אשמח שתצרי קשר באישי, או במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מה עם מרהיב, או האב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1172375:
מה עם מרהיב, או האב?
בדקתי באתר שלהם...
זה מיועד כביכול לחד פעמי, לא על בסיס קבוע.
או שלא הבנתי נכון?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1172386:
בדקתי באתר שלהם...
זה מיועד כביכול לחד פעמי, לא על בסיס קבוע.
או שלא הבנתי נכון?!
עד כמה שידוע לי, מדובר על בסיס קבוע.

• הוסף לסימניות
רק אני חושבת על זליגת לקוחות במתכונת שהוצעה? לדעתי עדיף שותפות מתחום אחר למנעית תחרותיות וכל מה שקשור בזה...

• הוסף לסימניות
רעיון מבורך מאוד, גם אני חולמת על זה אבל אני חושבת שאם אוציא את המחשב מהבית אאלץ להחזיק עוד מחשב נייד. בבית אני יכולה לשבת בלילה/לפנות בוקר, משא"כ במשרד.
השאלה איפה את? אני במרכז ירושלים

• הוסף לסימניות
זליגת לקוחות?!
משום מה לא מטריד אותי... אני רואה שזה יכול להיות דווקא מקום לסיעורי מוחות, רעיונות ושילוב לא רע.
אולי עניין של מבט... :cool:
אני מצפון ירושלים, אך גם לא מפריע לי נסיעות למרכז.
רק אני לא מעוניינת בגאולה, או מרכב העיר ממש.
א' בגלל העלות.
ב' כי חבל לי על זמני הנסיעות, הפקקים, ואי מקום חניה במקרה של רכב פרטי.

• הוסף לסימניות
אם זכרתי והבנתי נכון ב'האב' עלות חדשית 850 ש''ח כניסה ללא הגבלת שעות ויש עמדת מחשב מדפסות מכונת צילום וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה