יש מקום מדהים! שנקראה- עין ספירביישוב אבן ספיר באיזור עין כרם, אחד המקומות היפים השקטים ושעד כמה שזכור לי הגישה עם רכבים ממש טובהאשמח רעיונות לאטרקציות מכל הסוגים
לקבוצה קטנה למבוגרים בירושלים והסביבה (גם מסלולים רטובים ...)
תודה רבה!
זה מעינות שניתן להיכנס אליהם?יש מקום מדהים! שנקראה- עין ספירביישוב אבן ספיר באיזור עין כרם, אחד המקומות היפים השקטים ושעד כמה שזכור לי הגישה עם רכבים ממש טובה
כל איזור דרום ירושלים מלא במעיינות קטנים שקטים ומיוחדים
תהנו!
כן אפשר להכנסזה מעינות שניתן להיכנס אליהם?
וכמה זמן בערך להקציב לכזה מקום?
מעולה אשמח שתבררי לי תודה!כן אפשר להכנס
הם לא ממש מסלול ארוך אלא יותר נקודות ישיבה
אני מניחה ששלוש שעות אולי שעתיים - זה היה לפני כשנתיים שהיינו שם אוכל לברר יותר ולחזור אלייך
המסלולים האלה חלקם בתוךמים גם?מנגד יש גם את צפון מדבר יהודה. המרחק מירושלים לשם ממש לא גדול.
יש את עין מבוע - מקום מקסים! מעיין עם בריכה מהממת! פה את יכולה לראות.
יש את נחל אוג.
למטה קצת יותר את קניון תמר ונחל צפית.
מסלולים מאתגרים למבוגרים עם נוף מדברי מהמם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים