בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד מחפשת אפקטים לטקסט באפטר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
ראיתי את הקליפ של אודי דמארי "לא יכול לסבול" יש שם אפקט לטקסט ואני מחפשת אותו בתוכנה ללא הצלחה
יש לו שם? ידוע אם הוא חינמי? איפה אני יכולה למצוא אותו?
לא אפקט הבלור.

• הוסף לסימניות
איזה אפקט?
הכניסה של האותיות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אפקט שנמצא בתוסף שנקרא "אנימיישן קומפוזר"
צילום מסך 2020-09-23 103407.jpg

ונראה ככה-
Screenshot_1.png

זה תוסף חינמי שנמצא באתר של מיסטר הורס
אם תרצי אני יחפש לך קישור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
hadarvcאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
שלחתי, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אשמח שתצרפו את הקליפ המדובר והדרכה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח גם להדרכה 7110646 שטרודל גימל

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין את ANIMATION COMPOSER , ומקבלת את ההודעה הנ"ל,
מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 54.2 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
את צריכה לסגור את אפטר ואז להתקין.

• הוסף לסימניות
תודה, התקנתי, אך משום מה יש שם פחות אפקטים וצורות ממה שהיה לי בעבר, (זה כבר הותקן אצלי בעבר), למה?
אשמח למי שיש לשלוח לי קובץ מעודכן של התוסף (יש לי CC 2019)
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה