מחפשת אקורדים לניגון החופה המוכר

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
הנה.
IMG_5781[1].JPG

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
אני קצת בורה בעניין...
פשוט, יש לי בת שמנגנת את הניגון הזה בכינור ומתחילה בתו רה, בת אחרת שלי מעוניינת להצטרף אליה בליווי גיטרה ומחפשת אקורדים. אני מבינה שמה שריקי18 שלחה לא יתאים כי שם הניגון מתחיל בדו...
אני צודקת??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן את צודקת.

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה את יכולה להעתיק את האקורדים בסולם רה דהיינו להעלות כל צליל נתון בחצי שורה (היינו שההתחלה בדף המצורף למשל מתחילה בקו ולא מתחת לקו) ולשים שני סימוני דיאז (#) אחד מעל הקו האמצעי (לא עליו אלא מעליו) ואחד על הקו העליון והכל אמור להסתדר.

• הוסף לסימניות
הנה השיר בסולם רה אני מקווה שאין טעויות באקורדים

• הוסף לסימניות
סליחה לא העליתי את הקובץ הנה הקובץ

קבצים מצורפים

• אקורד_ניגון_חופה_מקפיץ.pdf
    KB 22.5 · צפיות: 508
  • הוסף לסימניות
נראה לי שגם כאן יש קצת טעויות אבל זה מה שהצלחתי לעשות לפי מיטב זיכרוני

קבצים מצורפים

• אקורד_ניגון_חופה_מקפיץ.pdf
    KB 22.5 · צפיות: 272

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה