כללי מחפשת אקשן הדמיה לפרוספקטים מתקפלים

• הוסף לסימניות
יש למישהו משהו כזה?

אני צריכה להציג פרוספקט למישהו ויותר נאה לעשות זאת עם הדמיה.

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
התכוונתי לאקשן שיוצר הדמיה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח, אם יש למישהו.

• הוסף לסימניות
אם זה היה רק קיפול אחד באמצע, אפשר להכין בקלי קלות אבל מה שאני צריכה זה יותר מקיפול אחד וזה כבר מסובך יותר.
אודה למי שיש לו ומוכן לשתף את הפורום בזה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש חיפוש מהיר בגוגל ובזמן דיגיטלי, ולא ראיתי שום דבר..:eek:

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת לבצע את זה. :)

אם זה לא דחוף לך להרגע - אוכל להכין לך במהלך הערב. (אני קצת משועממת...)

תוכלי לבדוק את ההדמיות שהכנתי בתיק העבודות שלי, ולראות אם הסגנון מוצא חן בעינייך.

• הוסף לסימניות
הדמיות מאד יפות,
אולי תסבירי קצת איך עשית אותם?

• הוסף לסימניות
מינה,
הדמיות מקסמות!!
אשמח אם תשתפי אותנו...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
קודם כל, למדתי עיצוב הדמיות...

אבל בגדול -
בשביל הדמיה טובה צריך להתחיל עם סקיצה קלילה, כדי לראות את המיקומים של הכנפיים השונות.
אח"כ הבאת כל חלק, עוות עפ"י הצורך.
ואז משחק עם האור והצל - ע"י שיטות שילוב.

באמת שזה כיף, ובמשך הזמן מקבלים מיומנות.

כאן יש הסבר קצר שהעליתי פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;384133:
קודם כל, למדתי עיצוב הדמיות...

אבל בגדול -
בשביל הדמיה טובה צריך להתחיל עם סקיצה קלילה, כדי לראות את המיקומים של הכנפיים השונות.
אח"כ הבאת כל חלק, עוות עפ"י הצורך.
ואז משחק עם האור והצל - ע"י שיטות שילוב.

באמת שזה כיף, ובמשך הזמן מקבלים מיומנות.

כאן יש הסבר קצר שהעליתי פעם.

עבודות יפות מאד מאד. איפה לומדים "הדמיות" מהסוג הזה?
הבעיה שאין לי זמן לשבת ולהתחיל לשחק בזה. קיפול אחד עוד ניחא, אבל 3 קיפולים זה מסובך לי ולא נעים לי להטריח כל הזמן. חשבתי שאקשן יפתור לי את הבעיה.

אקרא את ההסבר שהעלית שם מחר.

יישכוייח באמת. כל הכבוד על הנכונות.

• הוסף לסימניות
למדתי באימג'. היתה לנו שם מורה מעולה.

גינגית - תקראי מה שכתבתי, בשבילי זה כיף...
אם את בכל זאת מעוניינת - אוכל מחר בבוקר להכין לך. עכשיו כבר קצת מאוחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה