מחפשת את ביתי לצלם חתונות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיוניות איך לבצע
ואם יש למשהו ציוד שבור אשמח להלוות או להשכיר בכסף
תודה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
אממממממ

2 גופים
5 עדשות
15 פלאשים
18 חצובות + משקולות
מתקן רקעים
2 סולמות

לא עדיף לך לחפש אותו לצלמת אירועים...?
:):):)

• הוסף לסימניות
יש לי ב"ה שלוש בנות, הבת האמצעית לא מוותרת ורוצה להיות כלה אז היא תיהיה כלה הקטנה חתן והגדולה בת 7 מצאנו פתרון כצלם/צלמת בחתונה
אם יש רעיון איך לבצע בצורה מקורית אני מאוד ישמח לשמוע

• הוסף לסימניות
הבת הגדולה שחשבנו צלמת אמרה אולי מלצרית אבל אני לא אוהבת שצריכים לקחת דברים בידיים ומלצרית חייבת להחזיק מגש ביד
למרות שהמלצריות שלך מושלמות
לכן חשבתי על צלמת

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי חתונה שנה אחת. הגדולה היתה צלמת היה לה אלבום תלוי אם משויצון של תמונות חתן כלה של אחים שלה ומאחור פרסומת

[FONT=&quot]"מלכותי"[/FONT]​
[FONT=&quot]צילום אירועים איכותי[/FONT]​
[FONT=&quot]ייחודי, שונה ויוקרתי

[FONT=&quot](תמונה של החתן כלה)[/FONT]
[/FONT]​

[FONT=&quot]להזמנות חייגו עכשיו:[/FONT]​
[FONT=&quot]050-135-7911[/FONT]​
[FONT=&quot]ולא תפסיקו לחייך

[FONT=&quot]מלכותי הכי איכותי

[FONT=&quot]היתה ל[FONT=&quot]ה [/FONT]מצלמה ומסרטה ישנה וכן חצובה.
[FONT=&quot]על הראש ל[FONT=&quot]בשה ברט חמוד וכל התחפושת היתה כחול שחור אדום[/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT]​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2437086:
לי יש 4 בנות, ותראי מה אני עשיתי שנה שעברה-אם זה יעזור לך... :)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=259333
רציתי לצלצל לך שם תודה, אבל בזבזתי כבר את הצלצול בשנה שעברה...
מתוק ומתוקתק ברמה כבירה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;2437206:
רציתי לצלצל לך שם תודה, אבל בזבזתי כבר את הצלצול בשנה שעברה...
מתוק ומתוקתק ברמה כבירה!

איזה נחמדה את-תודה

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי חתונה שנה אחת. הגדולה היתה צלמת היה לה אלבום תלוי אם משויצון של תמונות חתן כלה של אחים שלה ומאחור פרסומת

ולא הבאת לה מצלמה או אביזר אחר?

• הוסף לסימניות
חולצה שמודפס עליה את השם שלה בתור צלמת עם מס' טלפון ולוגו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה