עזרה מחפשת את האיש מקצוע המתאים- תלוש שכר, פנסיה, קרנות השתלמות וכו

• הוסף לסימניות
אני עובדת במשרד החינוך, לפני כן עבדתי במוכר שאינו רשמי ובעוד כמה מקומות.
פתחו לי כמה קרנות הדתלמות ופנסיה, בנוסף קיבלתי כספי פיצויים, וכו.

אין לי מושג איך מסתכלים על כל הדברים האלו.
אני מחפשת איש מקצוע שיכול לבדוק עבורי מה יש לי, ולנהל את הכספים בצורה טובה.
וכן לעבור על תלוש שכר

אשמח להבין מי תמעסק עם זה, וכמובן אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על @מקצועי בלבד האלופה!!

וממש לא מתאים פה לא יועצת מס ולא חשבת שכר וגם לא רואה חשבון.
כי חוץ מלדעת לקרוא תלוש ולדעת איפה הכסף נמצא היא רוצה שהכספים ינוהלו בצורה טובה, ולכן זה לא קשור לאחד מהדברים האלו.
לדעתי מקצועי בלבד תוכל לתת לך מענה הולם.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על איש מקצוע אמין ומקצועי ברמות!!!
אני נעזרתי בו באופן אישי!!
כמוני כמוך לא יודעת להסתכל על כל הטפסים למיניהם משום כוון...
הוא בדק לי הכל ביסודיות והגדיל לי את כספי הפיצויים ביותר מ 50 אחוז(!!!!) אחרי שכבר קבלתי הערכה ראשונית של חשבת שכר מקצועית...
הוא מתעסק עם כל מה שקשור לתלושים, פנסיה, ביטוח, ניהול כספים וכ'ו
אשר - 052-7139394
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
סוכן ביטוח שלא שייך לחברה מסוימת.
זה לא עוזר שהוא לא שייך לחברה ספציפית!
סוכן ביטוח – עצמאי המקבל תגמולים מחברות הביטוח. יש לו אינטרס למכור כמה שיותר מוצרי ביטוח במחיר גבוה ככל הניתן. את עיקר התגמול הוא מקבל מחברות הביטוח אך לפעמים גובה בנוסף גם תשלום מהלקוח. מכיוון שהוא מקבל עמלה הנגזרת מגובה דמי הניהול שהלקוח משלם ומהיקף הכיסויים הביטוחים שמכר, ההמלצות שלו אינן אובייקטיביות.

• הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד או אולי מישהו אחר...
אולי אוכל להעזר??
אני בחלת מתחילת הקורונה, כיצד אני יכולה לזכות בפיצויים אם אני לא חוזרת? המעביד רוצה שאחזור אבל אני לא מעונינת.
תודה

• הוסף לסימניות
אולי אוכל להעזר??
אני בחלת מתחילת הקורונה, כיצד אני יכולה לזכות בפיצויים אם אני לא חוזרת? המעביד רוצה שאחזור אבל אני לא מעונינת.
תודה
א. ממש לא מומלץ למשוך את הפיצויים גם אם זה אפשרי.
ב. יש בזה הרבה משתנים, ולא אוכל לענות בלי לדעת יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
אולי אוכל להעזר??
תודה
האם יש אופציה שהפיטורין מצד העובד ובכל זאת הוא זכאי לפיצויים, אין צבירה לפיצויים בפנסיה.(כמו סיבה בריאותית למשל?)

• הוסף לסימניות
האם יש אופציה שהפיטורין מצד העובד ובכל זאת הוא זכאי לפיצויים, אין צבירה לפיצויים בפנסיה.(כמו סיבה בריאותית למשל?)
איך זה שאין בקרן פנסיה?
זה עבודה של כמה זמן?

• הוסף לסימניות
בתאוריה, יש אופציה של התפטרות עובד מרצונו והוא זכאי לפיצויים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבקשה, האם תוכלי לעזור לי בפרטי?
או להפנות אותי למקום בו אוכל ללמוד את החוקים הרלונטיים?
@מקצועי בלבד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עובדת במשרד החינוך, לפני כן עבדתי במוכר שאינו רשמי ובעוד כמה מקומות.
פתחו לי כמה קרנות הדתלמות ופנסיה, בנוסף קיבלתי כספי פיצויים, וכו.

אין לי מושג איך מסתכלים על כל הדברים האלו.
אני מחפשת איש מקצוע שיכול לבדוק עבורי מה יש לי, ולנהל את הכספים בצורה טובה.
וכן לעבור על תלוש שכר

אשמח להבין מי תמעסק עם זה, וכמובן אשמח להמלצות
יש מידע כללי היכן יש לך קרנות השתלמות ופנסיה
באזור אישי ממשלתי
https://login.gov.il/nidp/idff/sso?....gov.il/LAGBroker?%22https://my.gov.il/sec%22

הרישום לאזור אישי הוא בקלות (צריך פרטי אשראי ותאריך הנפקת תעודת זהות)
כשתדעי באלו קרנות נצבר לזכותך תוכלי לנייד את הצבירה לאן שתרצי
ע"י מילוי טופס שתקבלי מהחברה המקבלת.
אם את מורה אז יש לך קרן השתלמות למורים (ברירת מחדל) שהיא טובה רק אם את יוצאת לשבתון
אם את לא מנצלת את השבתון יש קרנות הרבה יותר טובות לחיסכון.
כתבתי על זה כאן
אם את רוצה מידע אישי את יכולה לכתוב לי למייל aribakramimאין לכתוב כתובת מייל (אני חובבן, לא איש מקצוע)
בגדול יש היום 3 קרנות השתלמות מנייתיות טובות וכשרות
בהלמן אלדובי מניות חו"ל ומחקה מדד S&P 500
ובאינפיניטי השתלמות מניות בחו"ל
קרן פנסיה מנייתית טובה וכשרה יש בהלמן אלדובי מחקה מדד S&P 500 בעוד מספר ימים הקרן תנוהל ע"י מיטב דש.
לפני שמניחים את הכסף במניות חובה להבין את המשמעות של הדברים אפשר ללמוד על זה במאמרים של מקצועי בלבד.
בהצלחה !

קבצים מצורפים

• תעודת כשרות אינפינטי.pdf
    2.3 MB · צפיות: 19
  • הלמן-אלדובי תשואה כהלכה.pdf
    4 MB · צפיות: 43

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה