מידע שימושי מחפשת את המס' טל' של חברת שוקולד

• פותח הנושא 3632
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צדקתי זו אותה חברה...

• הוסף לסימניות
אני נראה לי ימליץ להם לרשום שכדאי לבדוק לפני השימוש....

• הוסף לסימניות
כנראה שמאז 2015 עדיין לא השתנה משהו.
יש למישהו פרטים של שרות לקוחות?
טלפון?
מייל?

• הוסף לסימניות
יש להם אתר?
או מייל?

• הוסף לסימניות
יש כתובת אתר?
לא ראיתי במה ששלחת

• הוסף לסימניות
אוקיי
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
יש דרך להשיג אותם?

• הוסף לסימניות
אני נראה לי ימליץ להם לרשום שכדאי לבדוק לפני השימוש....
פתחתי כמה אריזות שוקולדים ולא להאמין פשוט בכולם תולעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האריזות סגורות לחלוטין אוחסנו במקום קריר ויבש לא ליד הגז או התנור
באותו סלסלה בארון היו עוד כמה חברות שוקולדים כגון של יש ושל עילית והכל שם היה בסדר גמור
כמובן כמו שכתבו למעלה אין טלפון של החברה
מישהו שיכול לעזור בנושא ?
מצורפת הסרטה של המקרה המזעזע

• הוסף לסימניות
ואני קניתי שוקולד (גרוס ) חלב עם קרם אגוזים (צבע חום)

הבעיה שכשפותחים אין בפנים קרם אגוזים כלל!!!

(בשוקלד הלבן עם קרם אגוזים כן היה קרם...)
ניסיתי להשיג את החברה ואין מענה

יש פיתרון????

• הוסף לסימניות
פתחתי כמה אריזות שוקולדים ולא להאמין פשוט בכולם תולעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האריזות סגורות לחלוטין אוחסנו במקום קריר ויבש לא ליד הגז או התנור
באותו סלסלה בארון היו עוד כמה חברות שוקולדים כגון של יש ושל עילית והכל שם היה בסדר גמור
כמובן כמו שכתבו למעלה אין טלפון של החברה
מישהו שיכול לעזור בנושא ?
מצורפת הסרטה של המקרה המזעזע
צפה בקובץ המצורף 1502277
קרה אצלי גם כן
האם יש למי לפנות?
אשמח למידע בבקשה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה