כללי מחפשת את העיטור- גפן פינתית

• הוסף לסימניות
כמו זה בדיוק אפשר גם בתשלום.
וקטורי או איכות טובה.

או שמישהו יודע איך למצוא את זה באתרי/ מאגרי תמונות בתשלום.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך

זיפ

קבצים מצורפים

• shutterstock_17402155.eps.zip
    KB 545.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד את הקובץ, הוא מביא לי אותו 0 מ"ב בתוך הזיפ.
תוכלי לשלוח לי ישירות למייל? תודה.

• הוסף לסימניות
בבקשה

בבקשה.

קבצים מצורפים

• purple_grapes_and_grape_leaves_vector_3.jpg
    KB 136 · צפיות: 11
  • purple_grapes_and_grape_leaves_vector_2 [עבר המרה].ai
    KB 715.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם עדיין לא עוזר לי.
אני זקוקה לאותו סגנון ממש או לאותה תמונה.
תודה!

• הוסף לסימניות
תוכלי לנסות לבנות את זה מהגפנים בקצוות---זה הכי דומה...

קבצים מצורפים

• 6.jpg
    KB 812.8 · צפיות: 10
  • 6.rar
    KB 482.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ואולי....

• הוסף לסימניות
יש לי דומים
יעזרו לך?

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• ענבים.jpg
    1.1 MB · צפיות: 14
  • ענבים.ai
    1.1 MB · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה