מחפשת את הפלאפון המושלם

• הוסף לסימניות
יש שייומי לא חצי טאצ' שהוא ממש טו
יש אותו שכתוב מאושר ויש שכתוב מושגח - שתיהם אותו דבר
כשקונים אותו בוחרים גירסה - אפשר כשר לגמרי, אפשר עם תמונות סרטונים ונגן ועוד כמה אופציות
אני נהנת ממנו כבר יותשר משנה אחרי שימוש בסי 2
יש לו קטע מעצבן אחד כשמסתכלים בשיחות אחרונות ויוצאים לא דרך המקש של לחזור אחורה אז כשחוזרים לרשימה הוא אוחז איפה שאחזתם קודם וככה מתקשרים בטעות לכ מיני אנשים...
אבל חוץ מזה הכל מצויין ממשק נוח, מראה יפה, שמע מעולה, כפתורים מצויינים
ממליצה מאוד
חשוב לציין שהפלאפון בלי מצלמה.

• הוסף לסימניות
זה פלאפון מצוין שאם מזמינים אותו מהחברה נראה לי אפשר לשים בו סים לא מהקומה הכשרה ויהיה בו וואצפ וכו'
חברון עכשיו הביאה את הפלאפון הזה בכשר והוא מעולה הוא חצי טאצ' מתקפל פלאפון מעולה ממליץ
איפה מומלץ לקנות את פיג'?

• הוסף לסימניות
איפה מומלץ לקנות את פיג'?
תעשי חיפוש חיימקה פלאפונים
זה חנות ברבי עקיבא בבני ברק ויש לו משלוחים - צריך להזמין מראש באתר
יש לו שירות מעולה!
שימי לב שיש 3 סוגים של פיג
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה בירושלים..
ולגבי סוגי הפלאפונים- מה ההבדל בין שלושתם?

• הוסף לסימניות
כל אחד עם תוכן קצת שונה מנפח בטריה שונה- בגדול עם המגע לדוגמה יש אפשרות של הטענת רב קו אבל אין מפות גוגל
תסתכלי באתר של חיימקה ותראי לעומק

וכמו שכתבתי זה עם משלוחים...

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל אני רואה שיש לפיג חסימה לאינטרנט.
והיא כן רוצה אינטרנט.
יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
שיומי חצי טאצ' הגדול

• הוסף לסימניות
טלפון מעצבן שכל הזמן ננעל
וגם הכתב שלו נוראי- פצפון ובצבע של הרקע
בשביל לראות מי מתקשר צריך להתאמץ ככ עם העינים.....

כל הטלפונים של נוקיה החדשים הם עינוי סיני (אצלי בכ"א)
הם מגושמים, וקשים לתפעול, כתב קטן ומעצבן....
לא מבינה למה אנשים מתלהבים ממנו (שמתי לב שהממליצים עליו מכורים לסנייק אולי זה קשור)
חד משמעית פשוט טלפון זבלל חבל על ה300 400 שהוא עולה

• הוסף לסימניות
יש שייומי לא חצי טאצ' שהוא ממש טו
יש אותו שכתוב מאושר ויש שכתוב מושגח - שתיהם אותו דבר
כשקונים אותו בוחרים גירסה - אפשר כשר לגמרי, אפשר עם תמונות סרטונים ונגן ועוד כמה אופציות
אני נהנת ממנו כבר יותשר משנה אחרי שימוש בסי 2
יש לו קטע מעצבן אחד כשמסתכלים בשיחות אחרונות ויוצאים לא דרך המקש של לחזור אחורה אז כשחוזרים לרשימה הוא אוחז איפה שאחזתם קודם וככה מתקשרים בטעות לכ מיני אנשים...
אבל חוץ מזה הכל מצויין ממשק נוח, מראה יפה, שמע מעולה, כפתורים מצויינים
ממליצה מאוד
חשוב לציין שהפלאפון בלי מצלמה.
תודה על השיתוף
אשמח לקבל את השם שלו ומה המחיר
וחנות שרכשת אותו
תודה

• הוסף לסימניות
פיג' זה הטלפון של חברון?

• הוסף לסימניות
יש פה למישהו את הפיג' ויכול להמליץ האם שווה?

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו שמכיר את מכשיר B8?

• הוסף לסימניות
@SHIRA050
אני מאוד נהנה ממנו,
לא יודע אם שווה את המחיר, תלוי בעיקר כמה יקר לך כל שקל...
אני אוהב בו גם את המראה היוקרתי, ויש לו גם המון פיצ'רים, (דוגמא תזכורת לפני כל זמן ק"ש וכדו')
ובכללי הוא טלפון יוקרתי,
הקליטה שלו מצוינת, הבטרייה די טובה, (אם לא משתמשים בוויז)
יש לו בעיה שמדי כמה שבועות הוא נתקע לי פתאום (שאלתי חבר ולא קרה לו)
ואפשר להכניס כל סים גם סימים מחו"ל
ולגבי המחיר אפשר לקנות בחו"ל עולה יותר זול
עוד שאלות ? או תיעודים ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה