מחפשת את מהלאל להשאלה לפסח

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אזור בני ברק - ויזניץ עדיף

יש או שכבר תפוס?

• הוסף לסימניות
היי גם אני רוצה... :)
אם מישהו יכול להשאיל... זה באמת יהיה חלום. לא מאמינה שעדיין לא תפוס אצל כל מי שקנה..

• הוסף לסימניות
למה להשאיל?
תקנו, שווה כל שקל, נכס לבית..... !
אחד הספרים הכי טובים של הצבור החרדי.

• הוסף לסימניות
ואולי הספר הכי טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ;749773:
אם מישהו יכול להשאיל... .

אתן יודעות על איזה עובי של ספר עליכן לשמור לבל ינזק?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;749777:
למה להשאיל?
תקנו, שווה כל שקל, נכס לבית..... !
אחד הספרים הכי טובים של הצבור החרדי.
הבנתי שמאד לא... כמה אמרו לי שלא נהנו, שאיסתרק היה הרבה יותר.

(טוב, לי יהיה אותו. החתן שלי קנה אותו לעצמו כשטס :))
(אחות של שולה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;749943:
הבנתי שמאד לא... כמה אמרו לי שלא נהנו, שאיסתרק היה הרבה יותר.

(טוב, לי יהיה אותו. החתן שלי קנה אותו לעצמו כשטס :))
(אחות של שולה)

הוא הרבה יותר טוב מאיסתרק!!!
את איסתרק לא הייתי קונה ואותו כן...
(אבל הוא כבר תפוס...)

• הוסף לסימניות
בתור ספר עלילה איסתרק אכן היה יותר מתוחכם ועלילתי.
אבל הסדרה הזו היא הרבה מעבר לסתם עלילה...

אין כאילו ספרים........! מומלץ מאאאאאאוד!

• הוסף לסימניות
אין על מהללאל!
אני עובדת עליו כבר חודש (בפעם הראשונה גמרתי אותו ביומיים... אבל אני חופרת אותו לעומק)
אין דברים כאלה. ואני לא אחת שמתלהבת מכל ספר.

• הוסף לסימניות
אפשר להנות ממנו גם אם לא קראתי את איסתרק?

• הוסף לסימניות
אאהה

אחותי קוראת אותו כל שבת מחדש........ כבר כמה חודשים
והיא אחת שלא מתלהבת משוווום ספר.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;749988:
אפשר להנות ממנו גם אם לא קראתי את איסתרק?

אפשר לגמרי,
אבל לא מומלץ כי אח"כ איסתרק יאבד את כל העוצמה......

לכי לפי הסדר, מובטחת לך חויה אמיתית......
בין הספרים היחידים שקראתי ואמרתי -היה שוה כל דקה..... (ואני קוראת הממממוון-בלי להנות יותר מדי....:(, תולעת אמיתית.....)

שילוב נדיר, של איכות כתיבה, איכות עלילה והמון שכל וטעם,

(אין לי אחוזים, מבטיחה;))

• הוסף לסימניות
סתם שאלה (לא בשביל לקנטר:)
מה המסר של הספרים הנ"ל.
אני חובבת ספרים מושבעת מגיל 5.
אבל כשדפדפתי באיסטרק ראיתי רק איך מלמדים להילחם ולרצוח. ולא התחשק לי... כמה גדול החלק הזה בספר? וכמה הוא עיקרי שם?

• הוסף לסימניות
ניסיתי בזמנו את איסתרק, מהר מאד איבדתי את הסבלנות, המון שמות ופרטים... בילבל אותי לגמרי ויצא לי החשק, אני מבינה ששווה להתמיד גם אחרי העמודים הראשונים. מקווה שאמצא לשאול באשדוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;749996:
מה המסר של הספרים הנ"ל.
אבל כשדפדפתי באיסטרק ראיתי רק איך מלמדים להילחם ולרצוח. ולא התחשק לי... כמה גדול החלק הזה בספר? וכמה הוא עיקרי שם?

זה מה שהפריע לי מאד באיסתרק,
מצד שני זה ממחיש הייטב את "רק אין יראת אלוקים במקום הזה והרגוני"

המסר הברור מאד בשני הספרים זהו המאבק של ימינו אנו בין יראת שמים טהורה לבין החיצוניות המבלבלת והאיצטלה שהיא לובשת, בין מידות טובות למושחתות המוצאת לה את מושבה בראש חוצות ולובשת פני צדיקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;749996:
מה המסר של הספרים הנ"ל.

את האמת, שפעם ראשונה שמעתי את הערה הזו לא הבנתי למה מתכונים..... המסר האמיתי כ"כ שונה וחזק (אני יכולה לנסות להסביר אבל חבל...... תקראו לבד). זה חלק מהיופי בספר- שיש המון מה לקרוא חוץ מהמסר עצמו (שאגב, לא מושחל בכלל, הוא צועק כמעט שחור ע"ג לבן)
ערך לי כמה דקות לשחזר ש... נכון, באמת יש שם רציחות....

נכתב ע"י דסי;749997:
ניסיתי בזמנו את איסתרק, מהר מאד איבדתי את הסבלנות, המון שמות ופרטים... בילבל אותי לגמרי ויצא לי החשק, אני מבינה ששווה להתמיד גם אחרי העמודים הראשונים. מקווה שאמצא לשאול באשדוד.

השמות אכן מבלבלים למדי, אני בפעם הראשונה עד הסוף לא זכרתי מי מה בדיוק, אבל.... שווה שווה לכי תשיגי ותהני.

הערה חשובה! לדעתי הספר הזה מתאים יותר לצעירים ......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;750007:
את האמת, שפעם ראשונה שמעתי את הערה הזו לא הבנתי למה מתכונים..... המסר האמיתי כ"כ שונה וחזק (אני יכולה לנסות להסביר אבל חבל...... תקראו לבד). זה חלק מהיופי בספר- שיש המון מה לקרוא חוץ מהמסר עצמו (שאגב, לא מושחל בכלל, הוא צועק כמעט שחור ע"ג לבן)
ערך לי כמה דקות לשחזר ש... נכון, באמת יש שם רציחות....

השמות אכן מבלבלים למדי, אני בפעם הראשונה עד הסוף לא זכרתי מי מה בדיוק, אבל.... שווה שווה לכי תשיגי ותהני.

הערה חשובה! לדעתי הספר הזה מתאים יותר לצעירים ......
מה זה נקרא צעירים? ולמה? איך אדע אם אני צעירה מספיק? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;750007:
המסר האמיתי כ"כ שונה וחזק (אני יכולה לנסות להסביר אבל חבל...... תקראו לבד). ערך לי כמה דקות לשחזר ש... נכון, באמת יש שם רציחות....

מהו המסר? אפשר גם באישי?
חשוב לי מאוד.

רציחות מקררים את הנפש של היהודי הרחמן (חוץ ממלחמת מצוה)

• הוסף לסימניות
אמממ......... אני ממליצה על איסתרק מגיל 17
על מהללאל אפילו לפני....., אבל לא כדאי לקרוא אותו לפני איסתרק

כך שכנראה את בגיל כבר....... ;), ותקראי אותו מהר כי בגיל 45 נראה לי זה כבר לא יעניין אותך......

• הוסף לסימניות
אולי אני כבר בת 45?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה