נכתב ע"י ;749773:אם מישהו יכול להשאיל... .
הבנתי שמאד לא... כמה אמרו לי שלא נהנו, שאיסתרק היה הרבה יותר.נכתב ע"י צברית;749777:למה להשאיל?
תקנו, שווה כל שקל, נכס לבית..... !
אחד הספרים הכי טובים של הצבור החרדי.
נכתב ע"י שולה;749943:הבנתי שמאד לא... כמה אמרו לי שלא נהנו, שאיסתרק היה הרבה יותר.
(טוב, לי יהיה אותו. החתן שלי קנה אותו לעצמו כשטס)
(אחות של שולה)
נכתב ע"י דסי;749988:אפשר להנות ממנו גם אם לא קראתי את איסתרק?
נכתב ע"י תקוה;749996:סתם שאלה (לא בשביל לקנטר
מה המסר של הספרים הנ"ל.
אני חובבת ספרים מושבעת מגיל 5.
אבל כשדפדפתי באיסטרק ראיתי רק איך מלמדים להילחם ולרצוח. ולא התחשק לי... כמה גדול החלק הזה בספר? וכמה הוא עיקרי שם?
נכתב ע"י תקוה;749996:סתם שאלה (לא בשביל לקנטר
מה המסר של הספרים הנ"ל.
אני חובבת ספרים מושבעת מגיל 5.
אבל כשדפדפתי באיסטרק ראיתי רק איך מלמדים להילחם ולרצוח. ולא התחשק לי... כמה גדול החלק הזה בספר? וכמה הוא עיקרי שם?
נכתב ע"י דסי;749997:ניסיתי בזמנו את איסתרק, מהר מאד איבדתי את הסבלנות, המון שמות ופרטים... בילבל אותי לגמרי ויצא לי החשק, אני מבינה ששווה להתמיד גם אחרי העמודים הראשונים. מקווה שאמצא לשאול באשדוד.
מה זה נקרא צעירים? ולמה? איך אדע אם אני צעירה מספיק?נכתב ע"י יונה יונה;750007:את האמת, שפעם ראשונה שמעתי את הערה הזו לא הבנתי למה מתכונים..... המסר האמיתי כ"כ שונה וחזק (אני יכולה לנסות להסביר אבל חבל...... תקראו לבד). זה חלק מהיופי בספר- שיש המון מה לקרוא חוץ מהמסר עצמו (שאגב, לא מושחל בכלל, הוא צועק כמעט שחור ע"ג לבן)
ערך לי כמה דקות לשחזר ש... נכון, באמת יש שם רציחות....
השמות אכן מבלבלים למדי, אני בפעם הראשונה עד הסוף לא זכרתי מי מה בדיוק, אבל.... שווה שווה לכי תשיגי ותהני.
הערה חשובה! לדעתי הספר הזה מתאים יותר לצעירים ......
נכתב ע"י יונה יונה;750007:המסר האמיתי כ"כ שונה וחזק (אני יכולה לנסות להסביר אבל חבל...... תקראו לבד). ערך לי כמה דקות לשחזר ש... נכון, באמת יש שם רציחות....
מהו המסר? אפשר גם באישי?
חשוב לי מאוד.
רציחות מקררים את הנפש של היהודי הרחמן (חוץ ממלחמת מצוה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים