נכתב ע"י צמרת;750249:לפי איך שמכורים פה לספר, נראה לי שיש הרבה ילדים ובעלים, כביסה וקיפולים 'נפגעי מהללאל'...
צריך לכתוב על הספר 'לפנסיונרים בלבד'
נכתב ע"י צמרת;750249:לפי איך שמכורים פה לספר, נראה לי שיש הרבה ילדים ובעלים, כביסה וקיפולים 'נפגעי מהללאל'...
צריך לכתוב על הספר 'לפנסיונרים בלבד'
נכתב ע"י לשם שינוי;750326:קוראת את האשכול ונהנית לראות שאני לא היחידה שכ"כ נהנית.
לכל קוראות מהללאל. מה עשיתן כשנגמר?![]()
את מזכירה לי שבלידה ראשונה שלי לקחתי מהספריה של מעיני הישועה ספר מרתקנכתב ע"י mig;750310:האמת, אמא שלי הביאה לי את הספר מהללאל לביה"ח לכב' לידת בני,
הייתי בטוחה שה900 עמ' האלו יספיקו לי כחומר קריאה עד פסח... אך עד השחרור זה נגמר... אם יש למשהי תרומת חומר קריאה אני מקבלת בשמחה...
נכתב ע"י צמרת;750330:את מזכירה לי שבלידה ראשונה שלי לקחתי מהספריה של מעיני הישועה ספר מרתק
ונכנסתי לתוכו וכיולדת לא נרדמתי עד 4:30 כי רציתי לסיים לקרוא...
אח"כ הרגשתי כ"כ רע, נותנים לי מקום לנוח ולקבל מנוחה במקום זה אני נכנסת למתח מהעלילה של הספר, נרדמת כשאני 'בתוך' הסיפור וכל היום אח"כ מטורללת מעיפות
סתם, אם תחשבו זה עוול לי ולסביבה לשרוף את הזמן, אפילו על הספר הכי טוב שיהיה
בהערכה רבה למי שמסוגלת לקרוא כל יום שתי דפים, נשגב מבינתי, עבודת המידות קשה מאוד
נכתב ע"י גילה;750385:קראתי את איסתרק מזמן... כדאי לקרוא אותו שוב לפני מהללאל?
נכתב ע"י לשם שינוי;750326:קוראת את האשכול ונהנית לראות שאני לא היחידה שכ"כ נהנית.
האמת אני באמצע מהללאל די הרבה זמן כי קראתי את חלקו, ואז החלטתי לחזור שוב על איסתרק ומשם להמשיך כסדר (כולל קריאה שניה של החלק שכבר קראתי במהללאל) את המללאל.
פונקציה של זמן...אם יש לך אפשרות, כדאי לך לחזור על איסתרק ובהמשך ישיר להמשיך למהללאל
נכתב ע"י גילה;750385:קראתי את איסתרק מזמן... כדאי לקרוא אותו שוב לפני מהללאל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים