עזרה מחפשת את מילות השיר "NEVER ALONE"

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם יש לכם / אתם מכירים את השיר "NEVER ALONE"
שהפזמון שלו מתחיל במילים
"I know you will protect me"
יעזור לי מאד מאד לקבלן.
אם יש לכם גם את השיר עצמו ותוכלו להעביר אליי באישי
או שביצעו אותו גם בשירת גברים- יעזור לי ממש!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אף אחד? :(
אולי לפחות תוכלו לעזור לי עם המילים, או לחפש אותם ברשת- אם פתוח לכם...
זה מתחיל:

"הנני שולח
הנני שולח מלאך לפניך
לשמרך בדרך, לשמורך בדרך.
I know you will protect me

• הוסף לסימניות
שהפזמון שלו מתחיל במילים
יעזור לי מאד מאד לקבלן.
תודה רבה!!
שולחת בפרטי

• הוסף לסימניות
טוב אז לא מצאתי:(

• הוסף לסימניות
טוב אז לא מצאתי:(
תודה בכל אופן
הקישור הבא נפתח למישהי? רק בשביל להעתיק את המילים, לא הקליפ, כמובן.

• הוסף לסימניות
משמיע לי כשאני לוחצת על המשולש בתוך העיגול.
לא הורדתי כי לא בא לי לשים פרטי אשראי באתר שאני לא מכירה, אבל את יכולה לנסות לקנות את זה (זה בחינם בעיקרון, אבל כנראה צריך לעבור את כל התהליך)

קבצים מצורפים

• 20211220_001233.jpg
    20211220_001233.jpg
    KB 37.5 · צפיות: 267
  • הוסף לסימניות
משמיע לי כשאני לוחצת על המשולש בתוך העיגול.
לא הורדתי כי לא בא לי לשים פרטי אשראי באתר שאני לא מכירה, אבל את יכולה לנסות לקנות את זה (זה בחינם בעיקרון, אבל כנראה צריך לעבור את כל התהליך)
הוא לא נותן לי ללחוץ על זה, לא מגיב.
ואפילו לקנות הוא לא נותן.

• הוסף לסימניות
בכל אופן, המילים (משמיעה)
בית:
הנה אנוכי שולח/ שולח מלאך לפניך/ לשמרך לשמרך בדרך/ אוי לשמרך בדרך
פזמון:
i know you will protect me/ I know you will watch over me/ I know that I am never alone/ I feel you right beside me/ I feel you right here guiding me/ i know that you will bring us home
מעבר:
my child I am here/ you have nothing to fear/ take my hand I won't let go/ you're not alone

• הוסף לסימניות
בכל אופן, המילים (משמיעה)
בית:
הנה אנוכי שולח/ שולח מלאך לפניך/ לשמרך לשמרך בדרך/ אוי לשמרך בדרך
פזמון:
i know you will protect me/ I know you will watch over me/ I know that I am never alone/ I feel you right beside me/ I feel you right here guiding me/ i know that you will bring us home
מעבר:
my child I am here/ you have nothing to fear/ take my hand I won't let go/ you're not alone
תודה תודה!!!
ממש עזרתן לי, כולן!

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו את השיר הזה ו /או שירים בסגנון זה ממש יעזור לי

• הוסף לסימניות
שהפזמון שלו מתחיל במילים
יעזור לי מאד מאד לקבלן.
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה