עיצוב פנים מחפשת את עזרת האדריכליות לתכנון מיקום הריהוט בחדר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את עזרת המעצבות פנים
איך יהיה הכי יפה ונכון למקם:
ארון גדול
מכתביה שתתאים ל 2 ( אולי מהארון, או מכתביה בתוך הארון)
ומיטה שנפתחת ל 3
תודה רבה

1765093427087.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1.png
2.png

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד --השאלה אם עובד ?
רוחב חדר 280 -- מיטה --200 -- ארון עומק 60
נשאר בין הארון למיטה 20 ס"מ -- זה בסדר ?
בחלק הזה אין גישה נוחה
אפשר ארגז מצעים

• הוסף לסימניות
זה לא רעיון מספיק מוצלח
כי אני מפסידה שטח לארון-אופציה א
אשמח מאד לרעיונות נוספים
תודה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2.png
    2.png
    KB 11.5 · צפיות: 45
  • 2.pdf
    KB 16.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אני הייתי עושה משהו כזה ואז כשהמיטות סגורות הארון לא מפריע [סליחה על הקשקוקים המהירים מקווה שברור..]
צילום מסך 2025-12-08 152548.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אורך חדר 280
אורך מיטה 190
ארון 60
נשאר מעבר של 30 ס"מ
נכון, אבל כשהמיטות סגורות המעבר בסדר, [הארון נגמר לפני]
כשפתוחות צפוף.
אבל נראה לי האפשרות הכי טובה, [התמונות שהעלית לא נפתחו לי]

• הוסף לסימניות
זה לא רעיון מספיק מוצלח
כי אני מפסידה שטח לארון-אופציה א
אשמח מאד לרעיונות נוספים
תודה!
לדעתי אם לא רוצים מיטת קומותים זה האופציה הטובה יותר. זה עדין משאיר שטח ארון מכובד - יש 3.9 פחות כניסה של כ0.9-1 מטר. נשאר כ-3 מטר. גם אם מאחורי המיטה עושים ארגז מצעים נשאר יותר מ2 מטר לארון שלא מאחורי המיטה.

• הוסף לסימניות
אורך חדר 280
אורך מיטה 190
ארון 60
נשאר מעבר של 30 ס"מ
כדי שהמעבר יהיה נורמלי יצטרכו בכל מקרה לקצר את הארון... כדי לא לייצר אלכסון בעיתי. שלא לדבר על כשהמיטה פתוחה.

מעבר לזה ענין של טעם - לטעמי מאוד מכוער להכנס לחדר מול מיטה מהצד. בחדר כ"כ גדול אין סיבה בעצם לעצב את החדר בצורה מאולצת. יש כל מיני שיקולים בחדר:
1. התכולה שהחדר אמור להכיל
2. היופי של זה
3. הפרקטיקה (כמו למשל תשומת לב מה קורה כשהמיטות פתוחות, אם אפשר שתהיה אפשרות לרדת מהמיטות בלי לדרוך על המיטה שמתחת, אז גם יותר נחמד).
4. התחשבות במיקומי חלונות
וכו'

העמדה טובה היא זו שמכניסה את הפרמטרים העיקריים שחשובים לכם, בתעדוף שלכם. לדוג' אם חשוב דוקא ארון ענק ממש אפשר לבחור לחסום את החלון שמול הדלת, ולמלא ארון על כל הקיר שמול הדלת. את המכתביה להוציא מצד הארון. כך מקבלים ארון ארוך עוד יותר.

• הוסף לסימניות
כדי שהמעבר יהיה נורמלי יצטרכו בכל מקרה לקצר את הארון... כדי לא לייצר אלכסון בעיתי. שלא לדבר על כשהמיטה פתוחה.

מעבר לזה ענין של טעם - לטעמי מאוד מכוער להכנס לחדר מול מיטה מהצד. בחדר כ"כ גדול אין סיבה בעצם לעצב את החדר בצורה מאולצת. יש כל מיני שיקולים בחדר:
1. התכולה שהחדר אמור להכיל
2. היופי של זה
3. הפרקטיקה (כמו למשל תשומת לב מה קורה כשהמיטות פתוחות, אם אפשר שתהיה אפשרות לרדת מהמיטות בלי לדרוך על המיטה שמתחת, אז גם יותר נחמד).
4. התחשבות במיקומי חלונות
וכו'

העמדה טובה היא זו שמכניסה את הפרמטרים העיקריים שחשובים לכם, בתעדוף שלכם. לדוג' אם חשוב דוקא ארון ענק ממש אפשר לבחור לחסום את החלון שמול הדלת, ולמלא ארון על כל הקיר שמול הדלת. את המכתביה להוציא מצד הארון. כך מקבלים ארון ארוך עוד יותר.
אז מה היית ממליצה?
חושבת שחבל ממש לוותר על חלון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה