עזרה מחפשת באופן דחוף חותמת כשרות מאושר לפסח העדה החרדית

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מי שיש לו וקטואר
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין לי את זה מקורי.
אבל רק לסימון, יש לי משהו שהוספתי לבד.
אם זה טוב לך, יכולה להעלות.

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בעליון מהשורה של השלוש.
זה שלידו - בקצת יותר גדול, זה משהו שעכשיו ממש מצאתי בגוגל, והפכתי לוקטור.
זה >
מעניין כי שהייתי צריכה לפני כמה חודשים, זכור לי שלא מצאתי
אולי החלטתי שהטקסט פה מדי מעוות...
חותמת-לפסח.jpg

קבצים מצורפים

• אוסף הכשרים - טקסט הרוג.ai
    1.5 MB · צפיות: 89
  • הוסף לסימניות
זה המקסימום שהצלחתי לעשות - מוזר שאין אותו מוכן.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• העדה החרדית לפסח.ai
    KB 225.2 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במה שאני העליתי מקודם יש את זה מוכן רק צריך להוסיף למעלה "מאושר לפסח"
נכון.
לא שמתי לב.
ו @דבורה ל.
נראה לי יותר מומלץ לקחת את מה ש @yehudah rothshild העלה.
ולהעתיק רק את המאושר לפסח.
זה בכל זאת קובץ יותר איכותי.
ואוו זה פשוט מושלם!
איזה פונט השתמשת?
שום פונט.
זה הקובץ שאת העלית, שיחקתי איתו בפוטושופ.
אחרי זה הפכתי לוקטור באילוס'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה