מחפשת בגד לאירוע

• הוסף לסימניות
מחפשת להשכור בגד לאירוע (לחתונה קרובה מאוד)
בגד ארוך, בסגנון שרץ היום.
אשמח לשמוע על השכרות באזור המרכז
או האם משהיא מכירה אחת שתפרה/ קנתה ומעוניינת להשכיר.

יש אפשרות לשלוח גם באישי או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה.

• הוסף לסימניות
את מחפשת לשכור, לא להשכיר,
כדאי לתקן שלא יתבלבלו.

• הוסף לסימניות
כתבתי לפני כמה שבועות
אחיניות שלי משכירות 3 בגדים כמעט אותו דבר בצבע פודרה אפרסק כזה צבע שמאד הולך, דוגמאות יפהיפיות, שמלות מדהימות

הטלפון שלהם בבית זה 9915674 הם גרות בבית שמש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;812778:
כתבתי לפני כמה שבועות
אחיניות שלי משכירות 3 בגדים כמעט אותו דבר בצבע פודרה אפרסק כזה צבע שמאד הולך, דוגמאות יפהיפיות, שמלות מדהימות

הטלפון שלהם בבית זה 9915674 הם גרות בבית שמש

יש לך תמונה לשלוח לי?

• הוסף לסימניות
שמעתי שהיום הולך מאד שחור עם קרם - יש למישהו אולי דוגמא לשלוח לי במייל?
אני הולכת לתפור וצריכה דוגמאות...

• הוסף לסימניות
שחור לא תמיד רואים בתמונות. מנסיון.

• הוסף לסימניות
מותר לשלוח לכאן תמונה של 3 בחורות שהפנים מוסתרות??? או נשלח בפרטי

• הוסף לסימניות
שלחי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש אחת ברשל"צ מעצבת שמלות כלה וערב - גם משכירה, יש לה שמלות יפיפיות בקו עדכני ומודרני. סגנון מיוחד שלא רואים. גילוי נאות - היא לקוחה שלי, ואני אישית שכרתי ממנה שמלה לארוע קרוב..

• הוסף לסימניות
מכירים אולי השכרת שמלות ששולחים דוגמאות למייל???
אין לי זמן לחפש ואני חייבת דחוף.

• הוסף לסימניות
נראה לי שההיא מראשון יכולה לשלוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;812893:
יש אחת ברשל"צ מעצבת שמלות כלה וערב - גם משכירה, יש לה שמלות יפיפיות בקו עדכני ומודרני. סגנון מיוחד שלא רואים. גילוי נאות - היא לקוחה שלי, ואני אישית שכרתי ממנה שמלה לארוע קרוב..

מצטרפת לבקשה: האם אפשר לראות תמונות?
אם היא לקוחה שלך, אולי תציעי לה להכין אצלך קטלוג שמלות נחמד, כך יהיה אפשר לשלוח אותו במייל לכל החפצה.:)

בהזדמנות זו, האם מישהי יודעת איפה אפשר לשכור שמלה לחתונה עבור תינוקת בת 3 חודשים?
יש לנו חתונה בעוד כחודש, וממש לא בא לי לקנות שמלה יקרה רק בשביל 5 דקות של צילומים...
תודה.

• הוסף לסימניות
האם יש רמת מחיר מקובלת להשכרת בגדים לארועים?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
אני עדין בתהליכי חיפוש
אשמח לשמוע מעוד ועל עוד מקומות של השכרות
או חניות לבגדי אירועים..

• הוסף לסימניות
אנחנו תפנו לחתונה 3 שמלות בצבע וורוד-סגול עתיק עוד אחת להריון ועוד 2 במידות קטנות.
התופרת שתפרה לנו משכירה את זה עכשיו אם את מעונינת פני באישי.
(בבני ברק)

• הוסף לסימניות
אם מישהי מעונינת בגד כחול מהמם מידה 46 בגד מאד מרזה מהממם!
אפשר לשלוח לי מייל ולקבל תמונה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה