דרוש מידע מחפשת בדחיפות המלצה על הובלות אמין ממש באזור המרכז

• הוסף לסימניות
אשמח גם לטיפים בכל הנוגע למעבר דירה
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בבקשה דחוף מאוד!!
מי שמכיר הובלות אמין באזור המרכז נא המלצתכם

• הוסף לסימניות
מקפיצה
המידע דחוף לי ממש
אף אחד מכם לא עבר דירה בשנים האחרונות??

• הוסף לסימניות
אני לקחתי חברת הובלה לי נראה לי זול
והעיקר עבודה רגועה בלי לדפוק רהיטים ובלי ערבים וגניבותיהם
לגבי פירוק ארונות לא ניסיתי אותם

• הוסף לסימניות
בבקשה דחוף מאוד!!
מי שמכיר הובלות אמין באזור המרכז נא המלצתכם
הובלות גבעתי- מומלץ ביותר!!! עברתי דירה לפני 4 שנים איתו- ומאז המלצתי לעשרות!!!! כל מי שלקח אותו היה סופר מרוצה!! הם אכפתיים, דואגים לרהיטים מאד!
הוא לא מהזולים בשוק- אבל לי היה שווה.
אברהם גבעתי- 0522228237

יישוב טוב

• הוסף לסימניות
הוא לוקח לפי שעה אבל אין אצלו שום בעיות
הוא אנ"ש בדר"כ זה יוצא אותו מחיר
אין ספור אנשים ששמעתי מרוצים ממנו
המספר שלו 0544735268
בהצלחה וישוב טוב

• הוסף לסימניות
לפי ההמלצות לעיל.. על הובלות ביתר שמעתי כל מיני..
אם יש עוד מנוסים אודה מאוד שתכתבו

• הוסף לסימניות
הובלות גבעתי- מומלץ ביותר!!! עברתי דירה לפני 4 שנים איתו- ומאז המלצתי לעשרות!!!! כל מי שלקח אותו היה סופר מרוצה!! הם אכפתיים, דואגים לרהיטים מאד!
הוא לא מהזולים בשוק- אבל לי היה שווה.
אברהם גבעתי- 0522228237

יישוב טוב
איך הוא מבחינת פרוק והרכבה? הנגר עשה עבודה טובה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה