עזרה מחפשת בדחיפות מטפלת בבני ברק באיזור אבן גבירול / סוקולוב

• הוסף לסימניות
היי
מי שיודע פרטים על מטפלת לתינוק בן חצי שנה
באיזור הנ"ל
פליז פליז תיידעו אותי
כבר דיברתי עם כ"כ הרבה שתפוסות..
אני ממש נואשת :(
אם יש פה משהי באיזור הזה שמכירה, בבקשה!!
תכתבו לי פה באשכול או במייל
control7022@ ג'ימל
תודה גדולה!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חבקוק /הרב שך טוב לך?

• הוסף לסימניות
פחות
אבל עדיף מכלום...

• הוסף לסימניות
כתובת המייל לא תקינה
למה?
שלחתי ל:
control70222 :eek:gmail.com

• הוסף לסימניות
אופס טעות
control7022
רק פעמיים שתים בסוף ולא שלוש פעמים
:eek:

מחכה למייל :)

• הוסף לסימניות
מהירה מישהי מעולה באיזור זבוטינסקי השומר אם זה טוב

• הוסף לסימניות
רחוק לי קצת..
מעדיפה מאד משהי קרובה יותר :[
אם לא תהיה ברירה זה מה שנעשה, אבל ממש מעדיפה קרוב יותר

• הוסף לסימניות
מה הכתובת המדויקת בגן ורשא?

• הוסף לסימניות
אם מתאים לך תחפשי בספר טלפונים דהאן גילה,
בר' עקיבא או יהודה הלוי,
נמחק לי הטלפון שלה.

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף שמות של מטפלות פרטיות באזור הנ"ל,
לתינוק

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה