עזרה מחפשת בדחיפות קישוט שיער פרחים, לחתונה ב-ו' בטבת פ"ה

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות קישוט שיער - פרחים גמישים שהזמנתי מעלי אקספרס, ועדיין לא הגיע...
(הזמנו 5 קישוטים כאלה, חלק הגיעו וחלק לא..)
אשמח מאוד אם מישהו הזמין בעבר כזה קישוט - כמו בתמונה המצורפת, ויכול להשאיל לי.
החתונה ביום שני הקרוב, ו' בטבת תשפ"ה.

זה הקישור שהזמנו ממנו
(באפשרויות "צבע" - בחרנו את מס' 10)

תודה רבה, ובשמחות..!

פרחים גמישים.png

• הוסף לסימניות
לי יש גמח לקישוטי שיער ויש לי אותם את יכולה להתקשר 0556791113 בשמחה

• הוסף לסימניות
גם לאחותי יש כאלו בגמ"ח, היא גרה בצפון...
אשמח לקבל את הטלפון של אחותך מהצפון, כי משפחת הכלה גרה בצפון..
כך שזה יכול מאוד לעזור לנו.
אם את לא רוצה לפרסם כאן את הטלפון של אחותך -
אפשר לשלוח לי מייל לכתובת: mish.rc22 ואז שטרודל ג'ימייל...
תודה רבה רבה רבה !
ותודה רבה גם ל-mdy שיש לה גמ"ח בבני ברק,
(רק לא בטוח שיש לה את כל הכמות שחסרה לנו בצבע רוז-גולד, לכן יעזור לי מאוד ליצור קשר גם עם זו מהגמ"ח בצפון...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחמם את הלב לראות כמה חסדים לשם שמים יש בעם ישראל, אין עוד עם כזה...!
אנשים פשוט רוצים ושמחים לעזור!!
כ"כ הרבה פניות הגיעו אלינו, גם מפרוג, וגם מהמיילים שפרסמנו והועברו מאחד לשני...
כך שהתאפשר לנו 'לבחור' לקחת את הקישוט הנ"ל ממקומות קרובים יותר אלינו.
(בהתחלה היו לנו אופציות רק בערים רחוקות, והיה די מסובך להגיע אליהם...
ובזכות ההיענות הגדולה - נפתחו לנו אפשרויות קרובות ונוחות יותר..)

אז תודה רבה רבה לכל הפונות / אלו שתכננו..!
ישלם השם שכרכן בכפל כפליים,
רק שמחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה