התייעצות מחפשת בדחיפות רעיון יפה וקל לביצוע לשער למחברת סידור

• הוסף לסימניות
הבת שלי חוזרת עם כל מיני רעיונות שחברות עשו ולי אין רעיונות( לא חזקה באיור/ עימוד קישוט וכו...)
אשמח לכל רעיון!

• הוסף לסימניות
הכי יפה מעוצב בעיצוב גרפי ואת מדפיסה על דף צבעוני

• הוסף לסימניות
אצלנו עשו לכיתה א' כריכה למחברת בעיצוב כמו הסידור שהן מקבלות במסיבת סידור.
יצא ממש חמוד.
אולי תנסי משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
העלתי לא מזמן שער יפה באשכול של העטיפות למחברות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשימי תמונה של הילדה בכותל אם יש לך...
זה מאוד חמוד
ומסביב כמובן לקשט קצת וכו

• הוסף לסימניות
אולי היום זה כבר מוזנח...
מעלה בי נוסטלגיה להזכר איך אני ואמא ההינו חותכות אלמנטים מתאמים מהמגזין השבועי
יצאו שערים באמת יפים
עומד לי ממש בראש משהו למחברת תפילה או נושא דומה
שער(מודעה אחת) שעליו הדבקנו כיסא מפואר(ממודעה נוספת) ואולי גם שמיים (מעוד מקום)

וזה באדיבות פריפיק
stairway-heavenstairs-sky-concept-with-sun-white-cloudsconcept-religion-background.jpgצפה בקובץ המצורף reading-books-concept-mixed-media~1.jpgצפה בקובץ המצורף heaven-stairs-road-light-paradise-sky-afterlife-way-drawing-imitation-abstract-generative-ai-i...jpg

• הוסף לסימניות
אני אישית צבעתי לבת שלי ציור מהמם של ילדה שמחבקת סידור
היא פשוט סיפרה לי אח"כ שילדה קישטה את השער עם תמונה מהכותל וזה היה השער הכי יפה...
לילדות כנראה זה לא ישן...

• תודה
Reactions: stk

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה