עזרה מחפשת בדחיפות רעיון לתוכנית מבחוץ לבת מצווה

• הוסף לסימניות
אני הייתי בבת מצוה שהיתה הפעלה עם גיטרות-
כל אחת קיבלה גיטרה, המנחה לימדה כמה מקצבים וכולן ניגנו לפי הקצב ... זה היה מדהים! שונה ומיוחד..
אין לי פרטים, אני רק יודעת שאותה מפעילה גרה בבית שמש-רמה ג'.
אם רלוונטי אנסה לברר את השם שלה.
אני אשמח לשמוע אם תוכלי לברר לי
תודה

• הוסף לסימניות
יש הפעלה מבית C הפעלות.
משהו מיוחד ממש.
מתאימים לך תכנית מיוחדת ע"פ הדרישות שלך, ועל איזה נושא שאת רוצה.
אפשר + DJ.
זו תוכנית של פעילויות ותחרויות בנושא מסויים ובשילוב תותחי אולטרא וצבעי פנים זוהרים.
כמובן עם הרקדה. מלא מרץ וחיות. מניסיון.
אנחנו לא מוותרים עליה בשום ארוע שלנו!
אם את רוצה מספר טלפון תעדכני.
מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכי פשוט
הרקדה סוחפת שמרימה את המצב רוח של כל החוגגות לשמיים
בעיקר בנות המצווה - והאמת שכולם בסוף קמים לרקוד
מכירה מישהי בשם לירית- אחת המושלמות
0527662126

• הוסף לסימניות
יש הפעלה מבית C הפעלות.
משהו מיוחד ממש.
מתאימים לך תכנית מיוחדת ע"פ הדרישות שלך, ועל איזה נושא שאת רוצה.
אפשר + DJ.
זו תוכנית של פעילויות ותחרויות בנושא מסויים ובשילוב תותחי אולטרא וצבעי פנים זוהרים.
כמובן עם הרקדה. מלא מרץ וחיות. מניסיון.
אנחנו לא מוותרים עליה בשום ארוע שלנו!
אם את רוצה מספר טלפון תעדכני.
מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אשמח למספר
תודה!

• הוסף לסימניות
מצ"ב התוכניות שלי.
מודעה מחוברת DANCLAP2-01 (1).png

• הוסף לסימניות
לי יש סדנה לעיצוב מרכזי שולחן בבלונים
כל אחת יוצרת מרכז בלונים מרשים וגדול

ליצירת קשר >>
053-3119780

קבצים מצורפים

• IMG_1018.JPG
    4.4 MB · צפיות: 142
  • IMG_1051.JPG
    4.7 MB · צפיות: 111
  • IMG_1109.JPG
    5.2 MB · צפיות: 85
  • IMG_1139.JPG
    4.6 MB · צפיות: 69
  • IMG_1141.JPG
    4.6 MB · צפיות: 69
  • IMG_1144.JPG
    4.6 MB · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
יש איזה משהו שכותבים על כוסות זכוכית עם לורדים מיוחדים, ומכניסים לתנור וזה נחרט על הכוס... לא יודעת איפה ניתן להשיג, אבל ראיתי כמה שעשו את זה והיה ממש יפה!
אפשר פרטים בבקשה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את אורות גבוהים, גם מפעילה, די. ג'יי ...

קבצים מצורפים

• אורות גבוהים.jpg
    אורות גבוהים.jpg
    4 MB · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו את מיכל ממו להפעלה עם דרבוקות. היה פשוט חוויה. כולן דיברו אח"כ כמה שזה שזה היה כיף והקפיץ את האירוע. למדנו לתופף לפי מיקצב ואח"כ היו שירים שמשתלבים עם התיפוף. תוך כדי היא נתנה מלא תשומת לב לכלת הבת מצוה שבאה לבמה, סבתות, ובני משפחה. ובסוף היתה הרקדה כיפית. ממש ממליצה. הייתי עושה שוב אם לא היו כבר מכירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה