בקשה מחפשת בדחיפות תמונה באיכות גבוהה של כסא אדמורי"ם עם משענת גבוהה

• הוסף לסימניות
לצורך תחפושת לילד, אני צריכה בדחיפות תמונה באיכות גבוהה של משענת גבוהה של כסא אדמורי"ם/רבנים, מה שחשוב בעיקר זה המשענת.

אני מצרפת דוגמא:

img_9504.jpg

תודה מראשimg_9504.jpgimg_9504.jpg

• הוסף לסימניות
תודה,
זה מה שאני צריכה, אבל באיכות גבוהה

• הוסף לסימניות
וואי בדיוק כזה אני רוצה.
תודה על החיפוש.
אבל האיכות...
מוכנה אפילו בתשלום (לדוגמא דרך מישהו עם מנוי)
אבל לא מצאתי תמונה מתאימה בשאטרסטוק ובפריפיק
אולי יש למישהו עוד רעיון איפה אפשר למצוא תמונה של כסא אדמו"רי מפואר?

• הוסף לסימניות
וואי בדיוק כזה אני רוצה.
תודה על החיפוש.
אבל האיכות...
מוכנה אפילו בתשלום (לדוגמא דרך מישהו עם מנוי)
אבל לא מצאתי תמונה מתאימה בשאטרסטוק ובפריפיק
אולי יש למישהו עוד רעיון איפה אפשר למצוא תמונה של כסא אדמו"רי מפואר?
צריכה לפנות לצלמים של חצרות חסידות
כמו"כ אנסה לבדוק אצלי אם יש לי משהו כזה

• הוסף לסימניות
באשר לזכויות היוצרים רשומים פרטים ליצירת קשר.

• הוסף לסימניות
בינתיים נראה שהסתדרנו, תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
אולי תשתפי למה מתחפש הילד, סקרנת אותנו...;):rolleyes:

• הוסף לסימניות
כנראה לאדמו"ר עם כסא... זה להבדיל כמו צב וחלזון...

• הוסף לסימניות
אכן

מדובר בילד חולה וחמוד עם כיסא גלגלים, ואני רוצה לשדרג את הכיסא שלו - לכיסא של אדמו"ר, ואותו לחפש לאדמו"ר.

על הדרך - אם יש למישהו רעיון בנושא, נשמח לשמוע.

תודה

• הוסף לסימניות
מדובר בילד חולה וחמוד עם כיסא גלגלים, ואני רוצה לשדרג את הכיסא שלו - לכיסא של אדמו"ר, ואותו לחפש לאדמו"ר.
לא חשבתי על הכיוון של ילד על כיסא גלגלים,
רעיון אדיר! אפשר להעביר אותו הלאה?

• הוסף לסימניות
בשמחה

• הוסף לסימניות
שיחלק "שאריים" של חלה, מטבע לברכה, אם יש שולחם צמוד לכסא - וילונות כמו באירועים שלהם, אולי משהוא של מצווה טאנץ... חבל של הריקוד (עם עוד חולה...) הרבה בריאות:)
אכן

על הדרך - אם יש למישהו רעיון בנושא, נשמח לשמוע.

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה