כללי מחפשת בדחיפות תמונות רבנים לא בני ימינו

• הוסף לסימניות
תודות לכל העוזרים
חשוב לציין שאין לי תוכנת חילוץ לקבצי ראר בעקבות נפילת מערכת המחשב
וכעת אני גם חסומה נתיבית, כך שכרגע אין לי אפשרות לחלץ שום דבר

תמונות רבנים מככככל החוגים

מחכה מאווד לתגובות ועזרה
תודה

• הוסף לסימניות
אם לא תמקדי את הבקשה, יהיה מאוד קשה לעזור לך...

• הוסף לסימניות
חשבתי שאני עושה בדיוק ההפך
אני מרחיבה את האפשרויות לכמעט אין סופיות
"תמונות רבנים מדורות עברו לא מוכרים בני ימינו"

תודה בכל אופן על מי שינסה.........

• הוסף לסימניות
אם תקבלי משהו בשיטה כזאת, אז כנראה שמסתובבים פה בפורום צדיקים נסתרים.

• הוסף לסימניות
אולי אתם תוכלו יותר למקד מה שמפריע בבקשה שלי?

סליחה על חוסר ההבנה אבל אני ממש רצינית
יתקבלו בברכה גם כתובות שניתן לקנות שם תמונות כאלו,

• הוסף לסימניות
תוכנה לחילוץ קבצים

אין לי תמונות אך אני מצרף תוכנת ראר לחילוץ קבצים
אך מכיוון שא"א להעלות תוכנות בפרוג שיניתי את הסיומת של הקובץ ל- rar מה שצריך זה לשנות את סיומת הקובץ ל- exe ולהתקין את התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה