Website מחפשת בונת אתרים

• הוסף לסימניות
הי, אני מאפיינת ומעצבת אתרים מתחילה, מחפשת בונת אתרים לעבוד בשיתוף פעולה.
מתאימה או מכירה מישהי שמתאימה? פני אליי במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או בטלפון: 0548425269

• הוסף לסימניות
בוורדפרס או בתכנות?

• הוסף לסימניות
מצויין.
לא כ"כ ברור...
אני בתחילת דרכי...
דווקא רציתי לעבוד שלא בתשלום... רק כדי להכיר את המערכות מבפנים.!
ושיהיה בסיס לעבוד על משהו...

• הוסף לסימניות
r0548425269@ וכו'
שכחתי שאי אפשר לפרסם מייל...

• הוסף לסימניות
הי, אני מאפיינת ומעצבת אתרים מתחילה, מחפשת בונת אתרים לעבוד בשיתוף פעולה.
מתאימה או מכירה מישהי שמתאימה? פני אליי במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או בטלפון: 0548425269
אני avital0546@ג'מייל...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הי אני בונה אתרים ואת יכולה לפנות אלי atarim.bnia!gmail.com

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ברכה כהנר
היא בנתה את האתר שלי, ואני מרוצה עד הגג!

• הוסף לסימניות
כיום אני אמנם לא עוסק בעיצוב אתרים, אך עבור מצבים כשצריך פתרונות מורכבים אני מפצח פתרונות קסם לכל סוגיה בוורדפרס (לא תמיד פתוח לקבל עבודות).

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה