נכתב ע"י חברה;569291:יש לך פרטים עליה?
וחוץ מזה, לא נראה לי שגם לה יש. זה ספר מלפני 10 שנים לפחות.
תודה על המידע.נכתב ע"י tamar;569320:אם את מאזור המרכז-
בדקתי בקטלוג המקוון של ספרית בית אריאלה בתל אביב וזה קיים במלאי
תוכלי לגשת לשם ולעיין בו.
הספריה ברח' שאול המלך ליד בית המשפט
היא לא גרה כבר בקרית אתא, נראה לי בבני ברק.נכתב ע"י מי;569306:מה פתאום 10 שנים? הרבה יותר. 17 להערכתי.
הסופרת, רבקה גלאי, גרה בקרית אתא. אין לי טלפון, אפשר לנסות ב 144.
נכתב ע"י חברה;569325:תודה על המידע.
לתשומת לבך: אני מעוניינת לקנות!!!
מה חשבת, שבדיתי מליבי או מה?נכתב ע"י סא;569328:המספר שהובא הוא אכן של קרובי משפחתה מרח' השומר
היא כותבת ביתד, לא? למה שלא תבקשי מהם תטלפון שלה, פשוט?נכתב ע"י mig;569641:אם כבר אני מאד מחפשת את הספר "מקום אחר" של מ. קינן,
הוא ממש לא זקן אך לחלוטין אזל,
אשמח לרכוש גם ביד שניה.
נכתב ע"י שולה;569645:אם זה הנושא פה, אני תופסת טרמפ.
מחפשת לקנות את הספר 99 של חוי רוזנברג. גם הוא אזל בחנויות.
אתם לא ממש ברורים. למה אתם לא פונים לסופרות בעצמן?נכתב ע"י שולה;569645:אם זה הנושא פה, אני תופסת טרמפ.
מחפשת לקנות את הספר 99 של חוי רוזנברג. גם הוא אזל בחנויות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים