מחפשת בנרות את הספר "ששה מליון ועוד אחד"

• הוסף לסימניות
לא עדיף פנס?? :)

וברצינות.. ישנו איש מאוד נחמד בשם איתמר לוי, שכל עיסוקו הוא איתור ספרים לאנשים
כולל ישנים ביותר
(הוא מופיע שנים ברדיו, מתקשרים אליו והוא עוזר לאתר את הספר הרצוי)
יש לו חנות כאן:
שעות הפתיחה של החנות בזכרון יעקב
א-ג, ה 09.00-17.00
יום ו' 09.00-13.00
כתובת החנות:
רח' הנדיב 23, זכרון יעקב
04-6399749

ניתן לפנות אליו טלפונית ולבקש ממנו שיאתר לכם כל ספר שתרצו
המחירים שלו ממש לא יקרים
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נדמה לי שיש לי גם את 99

אבל אם יש חדש בחנויות - בשביל מה לקנות יד 2?

אגב, זה אחד הספרים שקראתי קרוב ל-99 פעמים ועוד לא נמאס.

• הוסף לסימניות
מיה קינן ככל הידוע לי לא כותבת ביתד, אלא בהמבשר. בכל אופן, "חומות של נייר" התפרסם במבשר.

• הוסף לסימניות
יש חנות בגאולה, "ספריית בית א-ל" שאני קונה שם בקביעות ותמיד בינות לספרים החדשים מציצים כמה מהעבר הרחוק ("מתחת לגשר" ר. גלאי, לדוגמא...). אין לו הרבה ישנים אך בהחלט שווה לחפש.

אגב מיג, אם את צריכה את הטלפון של קינן, אוכל לעזור לך. (אותי את כבר יודעת איך להשיג...;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה