מחפשת בנרות בחורה לביביסיטר בבני ברק

• הוסף לסימניות
זה מצרך כ"כ נדיר בימנו
לפי החיפושים הנואשים שלי-כל הבחורות כ"כ עסוקות
ואין להן זמן\כוח לעבוד בשמרטפות...
ועד שאת מוצאת מישהי קבועה וסוגרת איתה
את מגלה שהיא לא יודעת להשגיח על ילדים.....
ונותנת להם לטפס על כל מה שאפשר..וחוזרת הביתה לפוגרום רציני וילדים פצועים ...
או שאם היא באמת טובה
היא מודיעה על ביטולים בזה אחר זה
בקיצור: מישהי מכירה ביביסיטר טובה אחראית רצינית וגם חרוצה
שרוצה להשגיח על ילדים בשעות שבין 4 עד 7 פעם בשבוע באופן קבוע
אשמח באישי (ב"ב אזור העיריה)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
:(

• הוסף לסימניות
אולי תנסי אישה צעירה ומובטלת? כאלה נראה לי שיש בשפע ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1201087:
אולי תנסי אישה צעירה ומובטלת? כאלה נראה לי שיש בשפע ...

אישה תבוא בשביל מינימום 40 לשעה לא?

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שזמן של נערות עסוקות שווה רק 10 שקלים? תשלמי 25 לשעה ואני בטוחה שתמצאי מישהי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוצית;1201215:
למה את חושבת שזמן של נערות עסוקות שווה רק 10 שקלים? תשלמי 25 לשעה ואני בטוחה שתמצאי מישהי.

מי אמר לך שאני משלמת 10 ש' ???
מזמן זה כבר לא התעריף
לפחות 18 ש' לביביסיטר זה התשלום בבני ברק

• הוסף לסימניות
אז כנראה שגם זה לא מספיק מושך, נערות היום מוכשרות ומשתלבות בעבודה בשכר מינמום בכל מיני מקומות,
לא שאני חושבת שקל לשלם כ"כ הרבה לשעה, וודאי שלא באופן קבוע, אבל הנערות הרי לא זקוקות לכסף אז אין להן ענין לעבוד, מי שכן זקוקה לכסף משתלבת בד"כ בעבודה מכניסה יותר.

• הוסף לסימניות
אני הייתי משאירה את 2 ילדי אצל אישה צעירה עם ילד בביתה.
וכך זה היה יותר משתלם לה.
היא ממילא שמרה בשעות אחה"צ על ילדה, ולא היה אכפת לה להרוויח קצת כסף מהצד.
אגב, אני יותר רגועה כשהם אצל אישה נשואה בביתה.
(אה, ושלמתי לה פחות מ-18 לשעה).

• הוסף לסימניות
אם זה עדין רלוונטי יש לי מישהי בשבילך.
צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
גם אני תוהה, אצלנו מקובל שאשא נשואה לוקחת 7 ש"ח ונערות בסמינר בין 8 ל-10 (ואל תשאלו אותי למה...)

וכמובן שילדות קטנות לוקחות באזור ה-6 7 ש"ח.
תשמעו סיפור- הייתי זקוקה לבייביסיטר מהשעה 1 בצהריים עד השעה 2 וחצי סיכמתי עם מישהי שלקחה 10 ש"ח, נערה בו' סמינר אני סומכת עליה ולכן היה לי שווה.
הנערה אמרה לי שהיא לא תוכל ולכן שולחת את אחותה בז' יסודי,
אני לא סמכתי עליה וכמובן כתבתי לה את כל ההוראות מדויק (אפילו איפה נמצא הלבן) וכל הזמן לא הייתי רגועה האחות אמרה לי שקצת תאחר להגיע, קיבלתי את זה, כשראיתי שאין סיכוי שאחזור עד 2:30 התקשרתי לאחותי והיא באה לשמור על ילדיי היא הגיעה ב-2:20 ואמרתי לה לשלם לילדה כשבאתי הייתי פשוט בהלם על השעה ורבע שהייתה אצלי לקחה 15 ש"ח!

הייתי בהלם!
הייתי בטוחה שזו טעות והתקשרתי לאמא, האמא אמרה לי שאצלם זה לא משנה אם בילדה בת 20 או בת 3 כולן לוקחות אותו דבר.

באותו רגע הפרתי את ההסכם איתם, הרגשתי שהם לא נהגו איתי ביושר שלא עדכנו אותי שזה המחיר שהילדה לוקחת.
אגב אחרי כמה ימים הייתי זקוקה שוב לבייביסיטר השגתי ילדה בח' שאני יודעת שהיא אחראית שלוקחת 7 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה