מחפשת בנרות מוצצים

• הוסף לסימניות
מסוג טומי טיפי (עם הגומי החום)
התחילו לייצר את הסוג הגדול יותר עם ציורים מחרידים באדום לבן שחור של פיראטים
והדוגמא הקודמת (2 תכלת אחד לבן עם דובי) פשוט אי אפשר להשיג!!!
הרמתי טלפון להרבה חנויות ופשוט אין!!

להתחיל לקשקש על המוצץ לא נראה לי למרות שהזה יורד בסוף...
אבל סתם ככה מה זה הצבעים האלו???

מישהו נתקל בבעיה דומה? ניסה להשיג?

• הוסף לסימניות
נתקלתי בבעיה דומה לפני כשלוש שנים.
אבל אז זה היה גרוע יותר. הם הפסיקו לייצר את הפטמה הרגילה. לכי תחליפי לתינוקת בת שנה וחצי סוג מוצץ.
ברשת שילב עוד הצלחתי למצוא תקופה ארוכה את הסוג הנ"ל. תנסי שם.

• הוסף לסימניות
האמת שחיפשתי בשילב בכמה חנויות (אזור ב"ב) ולא היה כשהיינו בחיפה ראיתי בגרנד קניון ולא היה עלי כסף... מבאס... אולי באמת מישהו פה מחיפה שמגיע לב"ב מוכן לעשות טובה?
זה תינוק שעד שהגענו למוצץ הזה קנינו את כל החנות מוצצים (מישהו זוכר את האשכול ההוא??)

• הוסף לסימניות
באמת לא ברור מה ההיפראקטיביות שתקפה את מפעלי המוצצים. גם במוצצים של הבת שלי הם התחילו לעשות שינויים פתאום (לא זוכרת מה שם החברה) ולהמציא צבעים חדשים ומכוערים למדי.
נסחפו לגמרי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;629353:
נתקלתי בבעיה דומה לפני כשלוש שנים.
אבל אז זה היה גרוע יותר. הם הפסיקו לייצר את הפטמה הרגילה. לכי תחליפי לתינוקת בת שנה וחצי סוג מוצץ.
ברשת שילב עוד הצלחתי למצוא תקופה ארוכה את הסוג הנ"ל. תנסי שם.

לי היה אותו דבר עם הבת שלי, כ"כ מעצבן - בסוף השגתי בבזאר שטראוס מוצצים מהדגם הישן בצבע ירוק מזעזע ורק איתם היא היתה נרדמת.
אבל כשאין ברירה אפשר להרגיל למוצץ אחר, בסוף המוצץ הירוק נסדק ובלית ברירה היא התרגלה לפטמות אחרות.
עכשיו כבר למדתי ואת הקטן שלי הרגלתי ישר לכמה סוגים.

• הוסף לסימניות
נעמי אני חושבת שראיתי ברמ לוי ביתר
אי אבדוק לך שוב

• הוסף לסימניות
בסופר פארם חיפשת? אם לא, אנסה לחפש לך שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;629601:
נעמי אני חושבת שראיתי ברמ לוי ביתר
אי אבדוק לך שוב
ברמי לוי לא מוכרים בד"כ כאלה מוצצים.. זה קצת יותר מפשוט אני אשמח לשמוע אם כן.

נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;629682:
בסופר פארם חיפשת? אם לא, אנסה לחפש לך שם.
בסופר פארם חיפשתי בכמה ולפי מה שראיתי, לא נראה לי שמוכרים את הסוג הזה כלומר לא ראיתי בכלל טומי טיפי אם זה לא טירחה אני אודה לכם.

• הוסף לסימניות
קניתי ממש עכשיו בבזאר שטראוס, היה את הורוד וגם את התכלת.
אבל את בני ברקית, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי דדד;629901:
קניתי ממש עכשיו בבזאר שטראוס, היה את הורוד וגם את התכלת.
אבל את בני ברקית, לא?

אני בני ברקית אבל מגיעה די הרבה לירושלים.
אשמח לשמוע באיזה סניף של בזאר שטראוס ואם את בטוחה שזה הגיל הגדול? (עם דובי חום על המוצץ מקדימה?) לגיל הקטן זה הכל תכלת או הכל ורוד.

זה מאד מעניין אותי כי אני מאמינה שזה שם הרבה יותר זול משילב שעולה שם 40 שקל (למרות ששוה לי לשלם אותם)

• הוסף לסימניות
לא מצאתי גם בירושלים ואני מחפשת כבר כמה חודשים
אני קניתי את הירוק ושתי הוורודים לבן שלי (הוורודים לבית הירוק בחוץ)
ומנסה להרגיל אותו לאוונט לאט לאט
אני עם הפיראטים לא מתחילה!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קניתי את זה בסניף שטראוס, אבל קניתי באמת את הגיל הקטן ואני ממש לא זוכרת איזה צבעים היו לגיל הגדול,
וכן... זה הרבה יותר זול, אם אני זוכרת נכון זה עלה 28 שקל.

• הוסף לסימניות
גם אני בבעיה דומה, מוצץ של טומי טיפי שאזל מכל החנויות, הבעיה היא הפיטמה שלו שלא קיימת במוצצים אחרים, אני מתכננת לשלוח מייל לחברת "הנסיך הקטן" (היבואנים של טומי טיפי) עם התמונה של המוצץ, אולי דרכם ניתן להשיג
טלפון: 08-9426633

פקס: 08-9327888
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;629926:
לא מצאתי גם בירושלים ואני מחפשת כבר כמה חודשים
אני קניתי את הירוק ושתי הוורודים לבן שלי (הוורודים לבית הירוק בחוץ)
ומנסה להרגיל אותו לאוונט לאט לאט
אני עם הפיראטים לא מתחילה!

בהצלחה!

נכתב ע"י מלימירי;629928:
גם אני בבעיה דומה, מוצץ של טומי טיפי שאזל מכל החנויות, הבעיה היא הפיטמה שלו שלא קיימת במוצצים אחרים, אני מתכננת לשלוח מייל לחברת "הנסיך הקטן" (היבואנים של טומי טיפי) עם התמונה של המוצץ, אולי דרכם ניתן להשיג
טלפון: 08-9426633

פקס: 08-9327888
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שלחתי עכשיו מייל אולי גם את, "סתם" תשלחי ויהיה להם דחיפה להפסיק עם ההיפראקטיביות הזאת? ס"ה זה מוצץ שמאד הולך והוא גם לא זול..

כתבתי להם שהגוונים לא מתאימים לנסיך הקטן שלי... באמת, איך הם לא מבינים??;)

• הוסף לסימניות
בבייבי פרינס קניתי עכשיו שלישיה ורוד חלק
ויש שם גם את הסוג עם הדובי
ובשילב אשדוד יש גם וגם בדוקטור בייבי
הכל באשדוד לא אכפת לי לקנות לך...

• הוסף לסימניות
אני קניתי ברשת מוצצים, לא יודעת איפה יש באיזור בני ברק, אולי בקניון אילון?!

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו בניו פארם בני ברק
יש שם גם 2 ורוד ואחד ירוק או בצבעים חלקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;629933:
שלחתי עכשיו מייל אולי גם את, "סתם" תשלחי ויהיה להם דחיפה להפסיק עם ההיפראקטיביות הזאת? ס"ה זה מוצץ שמאד הולך והוא גם לא זול..

כתבתי להם שהגוונים לא מתאימים לנסיך הקטן שלי... באמת, איך הם לא מבינים??;)

שלחתי!

ממתינה מהם לתגובה!! :rolleyes:

• הוסף לסימניות
שלחתי אתמול בלילה מייל והיום הם חזרו אלי בבוקר שאני יכנס לאתר שלהם ויזהה איזה מוצץ זה והם ינסו לעזור לי.מלימירי, תודה.
אני מעדיפה מקום לא יקר כי אני רוצה לקנות כמה.;​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה