התייעצות מחפשת בנרות מטפלת דוברת רוסית

• הוסף לסימניות
מחפשת מטפלת דוברת רוסית בבני ברק, לאישה בת 92 צלולה ועצמאית (זקוקה לעזרה סטנדרטית יומיומית)
לצערי אין הרבה דוברות רוסית בציבור שלנו. ולחברת סיעוד בעיר אין דרך לעזור לי

חשבתי לעבור חברה (אם לא תהיה לי ברירה)
אך לפני כן מתיעצת גם כאן, אם יש לכם רעיון או מידע
תבורכו ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
מחפשת מטפלת דוברת רוסית בבני ברק, לאישה בת 92 צלולה ועצמאית (זקוקה לעזרה סטנדרטית יומיומית)
לצערי אין הרבה דוברות רוסית בציבור שלנו. ולחברת סיעוד בעיר אין דרך לעזור לי

חשבתי לעבור חברה (אם לא תהיה לי ברירה)
אך לפני כן מתיעצת גם כאן, אם יש לכם רעיון או מידע
תבורכו ותזכו למצוות
הי, שלום! מאתים שנה בערך לא פגשתי אותך :)
אני מכירה יהודי מיוחד שיש לו ארגון לסיוע לדוברי רוסית, בין השאר עוזר להם בחיפוש עבודה.
אולי יכיר מועמדת מתאימה.

את פרימיום, אז תכתבי לי הודעה ואכתוב לך את מספר הטלפון.

• הוסף לסימניות
יש המון דוברות רוסית בציבור שלנו, אבל הן לא עובדות כמטפלות סיעודיות:)
צר לי, לא מכירה רוסיות בבני ברק, רק נשים כבודות:)

מכירה המון נשים כבודות העובדות כמטביות - והן נהדרות (:
לא נראה לי שהעבודה הזו מורידה מהערך של בנאדם (:

• הוסף לסימניות
מכירה המון נשים כבודות העובדות כמטביות - והן נהדרות (:
לא נראה לי שהעבודה הזו מורידה מהערך של בנאדם (:
הוי, ממש לא התכוונתי.
פשוט אני מכירה רק 2 רוסיות בבני ברק, אחת יותר רבנית והשניה גם בומבה גדולה בתחומה...

• הוסף לסימניות
הוי, ממש לא התכוונתי.
פשוט אני מכירה רק 2 רוסיות בבני ברק, אחת יותר רבנית והשניה גם בומבה גדולה בתחומה...

טוב, עכשיו את יכולה לומר שאת מכירה 3(:
עוד אחת שהיא סתם אישה פשוטה (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה