מעגלת פינות
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
להשכרה לשעתיים - שלוש
ל 120 בנות
מכירים?
ל 120 בנות
מכירים?
ללא נראה לי שישבשלומי
איפה זה?... קרוב לצפת?יש בדלתון איזה בריכה ענקית וטובה.
אני צריכה לברר את הפרטים ולהשיג את הטלפון.
זה רלוונטי ??
בקאנטרי - מתאים להביא לשם בנות סמינר? מקום שמור?יש בצפת 2 בריכות אחד למטה בדרומי טלפון 046922288
לא לגמרי סגוריש בטבריה
ויש מצילה
ברכה גדולה שנכנס יותר מ120 איש
חצי אולימפית
(לא הייתי שם רק בררתי)
הטלפון שלהם: 04-6676666
מלון נוף כנרת ברחוב ירושלים.
כן ממש שמורבקאנטרי - מתאים להביא לשם בנות סמינר? מקום שמור?
כמובן שהם סוגרים את המקום בשבילנו..
מבחינת הסביבה, תמונות וכו'..
תודה!
לא לגמרי סגור
יש אפשרות להציץ.
אבל כדאי לברר יותר טוב.
כן דלתון קרוב לצפתאיפה זה?... קרוב לצפת?
גם אם הבעלות חרדית לא מחייב שהמקום סגור הרמטיתדיברתי איתם היום,
המלון החליף בעלות לחרדית ולכן מקפיד על הצניעות.
רלוונטי בהחלטיש בדלתון איזה בריכה ענקית וטובה.
אני צריכה לברר את הפרטים ולהשיג את הטלפון.
זה רלוונטי ??
כן בסביבות הרבע שעה.רלוונטי בהחלט
אשמח מאד לפרטים!
הגיוני שזה רבע שעה נסיעה מצפת? (כך לפי מפת גוגל)
לא יודעת כמה זמן זה נסיעה מצפת, אבל זוכרת שזה קרוב...רלוונטי בהחלט
אשמח מאד לפרטים!
הגיוני שזה רבע שעה נסיעה מצפת? (כך לפי מפת גוגל)
לא יודעת כמה זמן זה נסיעה מצפת, אבל זוכרת שזה קרוב...
אני מחכה לתשובה מגיסי שיביא את המספר, אעדכן ברגע שיביא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים