יד 2 > רוצה לרכוש מחפשת גלילי בריסטול יד 2

• הוסף לסימניות
אולי את מוכרת במקרה?
צבע לבן, ורוד, בז, תכלת,

• הוסף לסימניות
לי יש בז בהיר ואפור בהיר
פתוח ולא כל הגליל
בבני ברק

יכולה גם בתמורת החלפה
לצבע חום או צהוב
ואולי גם כחול כהה וירוק זית

• הוסף לסימניות
בכמה מוכרת את האפור??

• הוסף לסימניות
לי יש בז בהיר ואפור בהיר
פתוח ולא כל הגליל
בבני ברק

יכולה גם בתמורת החלפה
לצבע חום או צהוב
ואולי גם כחול כהה וירוק זית
יש לך תמונה עם בז בהיר?
בערך כמה מטר יש ובכמה את מוכרת?

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע תמונה זמינה
וגם לא מושג כמה יש
זה גליל לא יכולה למדוד
מוכרת ב120 את הבז ו150 את האפור

• הוסף לסימניות
עוד מישהי?
באיזור ירושלים אולי

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
מחפשת לקנות רקע חום /קפה/בז'
עם עדיפות לאיזור ירושלים.

• הוסף לסימניות
היי יש לי 2 גלילים חדשים בגווני סגול מעושן
ורוד
וחצי גליל תכלת

• הוסף לסימניות
לי יש למכור צהוב ובז' כמעט שלמים 220 ש"ח כל אחד
(בשניהם החתיכה הראשונה קצת משומשת אבל לא גזורה)
אני בירושלים
בז'.png
צהוב.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה