כללי מחפשת גרפיקאית מעולה לשת"פ

• הוסף לסימניות
מכיון שאני טובה בקופי ולא בעיצוב, אין באפשרותי להציע ללקוחות חבילות פרסום מושלמות.
ומה שקורה זה שבד"כ אני עובדת עם משרדי פרסום,גרפיקאיות שפונות אליי, או לקוחות שכבר יש להם גרפיקה, ולקוחות שרוצים הכל, לא קיבלו אצלי עד כה מענה.

כעת אני רוצה לנסות לצאת במיזם של קופי+ עיצוב ולהציע ללקוחות פרסום מושלם.

אם את גרפיקאית ותיקה עם ראש עיצובי, עצמאית, אוהבת לעבוד עם קופירייטרית (לא כולן אוהבות שמכתיבים להן את הויז'ואל), ובא לך לצאת בשת"פ, ללא קשר לעבודות הרגילות שלך, עדיף אחת שיודעת גם מיוז, אשמח שתפני באישי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחכה שבוע בע"ה כדי להתגבש על התאמה, ואפנה למי שרלוונטי לי.
תודה לכל מי ששלחה הודעה בפרטי.

(לא עונה בינתיים באישי עד שאתגבש).

בהצלחה לכולנו!

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני בצדק, לפרט יותר כדי שמי שלא מתאים לך לא תצטרך לבזבז זמן:):

אז ככה:
אני רוצה ליצור מיזם משותף.
לא שהגרפיקאית תשב ואני אביא לה לקוחות, ולא שאני אשב והיא תביא לי.
את זה אני לא צריכה.. יש לי כמה גרפיקאיות מעולות שעבדתי ועובדת איתן והייתי מרוצה.

כאן אני רוצה שת"פ מלא.
ששתינו נקים מיזם משותף, שם חדש, אתר אינטרנט, ונציע ללקוחות חדשים שרות מלא.
היתרון ללקוח: אנחנו נעבוד יחד, והוא לא יצטרך להתקשקש כדי לתאם ביננו.
יתרון לנו: כל אחת תחסוך זמן, ובמהלך ההכרות נכיר את הראש אחת של השניה.

מה אני רוצה: גרפיקאית ממש טובה כי חשוב לי לתת שרות ברמה גם בחינת קופי וגם מבחינת עיצוב.

פרטים נוספים- אצלי.

רק גרפיקאית שיש לה סבלנות להקים משהו חדש שלא יפרסם אותנו אישית, אלא את המיזם, יכולה לאהוב כזה דבר.

בשונה ממשרדי פרסום, פה המענה שונה. כי אין צורך לשלם לתקציבאית או למבנה של המשרד.. אלא רק את דמי העבודה שלנו. ללקוח הכי נח, גם לנו..

• הוסף לסימניות
אני עובד על בניית כזה קונספט...
במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
בהצלחה.
ושלחתי הודעה באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה