כללי מחפשת גרפיקאי/ת...

• הוסף לסימניות
אין לכם אשכול מסודר של ההגרפיקים/ות?
עם קישור לתיקית עבודות,
זה יכול מאד להקל...

• הוסף לסימניות
מה את בדיוק מחפשת?

• הוסף לסימניות
זה לא בשבילי,
אחותי ביקשה המלצה לגרפיקאית
היא רוצה כמה אופציות כדי להעביר לאחראי עליה
רציתי אשכול שקל להעתיק משם מיילים ולהתרשם מתיקיית עבודות
כמו שיש אצלינו https://www.prog.co.il/threads/מחפש-ת-צלמת.243800/
ולא מצאתי...

• הוסף לסימניות
אני מצטערת שאני לא עונה להודעות פרטיות
זה פשוט לא היתה המטרה!!!!
רציתי אשכול מסודר
ולא הצפה
ברור שכל אחת תמליץ על עצמה
אני רציתי לבחור לבד
אני ממש ממליצה למנהלים פה לפתוח אשכול מסודר
מבקשת לא לשלוח לי הודעות פרטיות
אין לי זמן לזה...
באמת סליחה:)

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל אולי יוזמה של אחד המנהלים להרים את הכפפה, וליצור כזה אשכול
הגיע הזמן לזה.
אם יש למישהו את השמות של הניקים המנהלים את הפורום של עיצוב גרפי, שיעלה את שמותיהם באופן @מסומן (בכדי שישימו לב לנכתב) - או שילח להם הודעה פרטית...
אולי יחוס וירחם ויועיל בס"ד.

מחולק לפי ערים - זה גם שיקול. בגרפיקה הרבה פעמים יש שרוצים לדעת מהיכן - נגישות וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יודעים מה?
יאללה, אני מרימה את הכפפה ואח"כ המנהלים ינעצו.. (מנהלים, זה בסדר?)

כל גרפיקאי/ת שרוצה ששמו/ה יופיע ב"אינדקס" הגרפיקאים מוזמנ/ת לשלוח אליי הודעה פרטית המכילה:
בנושא ההודעה: "אינדקס"
בתוכן:
עיר
שם
ניק
קישור לתיק עבודות
מייל/טלפון (למי שמעוניינ/ת)

בעז"ה עד יום ראשון אעלה את הרשימה כפי שיש בפורום צילום..
נראה איך תהיה ההיענות...

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אכן
הרגע ראיתי

וברוך שכיוונתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה