עזרה מחפשת דובר/ת אנגלית לעזרה קטנה

• הוסף לסימניות
צריכה לתרגם 2 שורות
לא מטרנסליט אלא דובר
ממש יעזור לי אם מישהו מפה יכול להקדיש לי מספר דק'

• הוסף לסימניות
אם תשימי את המשפטים פה נוכל לעזור...

• הוסף לסימניות
אני צריכה את המשפט "זה יכול להיות קל יותר"
"הרחפן שיעשה עבורכם את העבודה"

"הרחפן שיבצע משימות במקום ובזמן שאתה קבוע לו"

וגם אם יש את הביטוי באנגלית "קל"
או סלנג אחר יפה במשמעות של קטן מזה
סוג
" להזמין פיצה ב5 דק'? "
קל..

זה כרגע מטרנסלייט...
אבל אני חייבת תרגום אמיתי ולא מחולטר
1678916362403.png

• הוסף לסימניות
Done easier.
The drone that works for you.
כתבתי ממש קצר ומתומצת. אבל אני לא קופירייטר או משהו..

• הוסף לסימניות
It could be simpler
Preprogamable drone to do your tasks​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

@תשב"ר כתב כאן השבוע באשכול אחר שנסע באוטובוס,
"הנהג כל הדרך היה בטלפון עם חברים שלו, והוא שר בדרך שירים עם המילה חמאס."
ההודעה שבו שקעה לתוך אשכול קיים, אז פתחתי אשכול חדש.
ההקלטות מצורפות, יש רעשי רקע והן לא ממש ברורות, אבל אם את/ה דובר/ת ערבית יעזור מאוד שתחוו דעה עליהן.
אם לא יתקבלו כאן תשובות, כנראה שיצטרכו לשלוח את ההקלטות למשטרה....
תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה