מחפשת דוגמאות של ויטרינה להדלקת נרות שבת

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם יש לכם תמונות של ויטרינות להדלקת נרות.
וא"א לצרף מעט פרטים כמו, מחיר, מידות, איפה אפשר להשיג.
תודה!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לפי הזמנה מדף יפה מזכוכית שחתוכה יפה בקצוות במין חצאי עיגולים כאלו
עם תופסני מתכת קטנים.
נראה מאד יפה
אני לא זוכרת כרגע את המחיר, נראה לי משהו כמו 100-150 ש"ח
באחת המסגריות ליד ישיבת מיר בירושלים.
אנסה בהמשך להעלות תמונה של זה.
אם מעניין אותך יותר, אוכל לברר פרטים מדויקים יותר.

• הוסף לסימניות
יש חנות באזור מאה שערים שמבצעות עבודות כאלו, יש להם ויטרינות מהממות. מירים באזור 450-1000, אם אני זוכרת נכון. שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
אנחנו בונים ויטרינות לפי הזמנת הלקוח
תכנסי לאתר לשונית אומנות בזכוכית שם יש תמונות ומחירים
לא הכי ברור אבל נותן כיוון
יש לנו 2 סניפים עם תצוגה בבני ברק ובקרית ספר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוה;956114:
אנחנו בונים ויטרינות לפי הזמנת הלקוח
תכנסי לאתר לשונית אומנות בזכוכית שם יש תמונות ומחירים
לא הכי ברור אבל נותן כיוון
יש לנו 2 סניפים עם תצוגה בבני ברק ובקרית ספר
למה אני לא מצליחה להיכנס לאתר?
(הקישור שבור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה