- הוסף לסימניות
הכל עניין של תזמוןנכתב ע"י עוד אחד;1325986:אוף, למה אנשים מצוטטים אותי??? אח"כ אני לא יכול למחוק ולערוך את ההודעה שלי !!!!
(זה בסדר, זה בהשפעת המצב הבטחוני..)
הכל עניין של תזמוןנכתב ע"י עוד אחד;1325986:אוף, למה אנשים מצוטטים אותי??? אח"כ אני לא יכול למחוק ולערוך את ההודעה שלי !!!!
(זה בסדר, זה בהשפעת המצב הבטחוני..)
נכתב ע"י דודיק;1325959:אין כאן עניין של חינוך יש כאן עניין של פורפרציות
כשחיילים נהרגים כל יום
לקרוא לזוג שיש לו "רק" מליון שלוש מאות לא עלינו (הייתי מסתפק בעשירית מזה)
"הצלה" ו"דיני נפשות"
נראה כמו ניתוק מוחלט מהמציאות
היכנאות והחטטנות כאן מתחת לכל ביקורת!!!נכתב ע"י שושיה;1326148:אין להם, זה בסדר?
זה מה שהם מוכנים להתחייב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולא בשביל הדיון האם "מגיע" להם או לא פתחתי את האשכול, יש סיבות מסוימות מאוד שבשלהם הם צריכים לגור דווקא בב"ב.
וחבל מאוד בימים אלו שאני צריכים רחמים, לדון בנושא כ"כ טיפשי...
זה בטוח לא לדון אותם לכף זכות, זה לא ענינו של אף אחד מן הפורום מה הסיבה שהם צריכים לגור דווקא בב"ב.
(סתם לסבר את האוזן, אני בכלל לא אומרת שזו הסיבה, אבל יש אנשים שזקוקים לגור במקום מסוים, עקב כך שלפעמים יש טיפולים מסוימים שעוברים במקום הספציפי הזה, הם לא יעברו מהמקום כי יקר להם, נכון? בשביל הבריאות עושים הכל...)
אז בבקשה לא לנושא הזה נפתח האשכול, יש לכם?
תודה
אין לכם?
מקומכם איננו כאן!!!
נכתב ע"י חנון;1326156:היכנאות והחטטנות כאן מתחת לכל ביקורת!!!
ואולי האברך קיבל ירושה ויש לו לקנות דירה, אז מה, הוא צריך לתרום לכם מהמעשר או להתנצל קבל עם ועדה איך יש לו כסף???
גם אני גרה בשכירות בירושלים מסיבות שאכמ"ל ויומם וליל מטמטמים אותי למה אנחנו לא גרים בערי הפריפריה ולמה אנחנו לא קונים דירה, למרות שלא ביקשתי מאף אחד השתתפות...
להזדהות עם השני זה לא רק בקשיים שלו, אלא הגדולה של האדם הוא לפרגן דווקא אם לשני הולך טוב ויש לו מכל טוב.
יאכנעס נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י sm05276;1326170:למען האמת את שואלת על משהו לא הגיוני. גם ב"ב גם מיקום מרכזי וגם שלשה יפים וגדולים.
בשביל מחיר כזה צריך להתפשר על משהו. לא במרכז ב"ב ניתן להשיג או דירה קטנה יותר של שניים וחצי למשל וכו'....
ואם בכולופן יציעו לך משהו כזה, תבדקי דבר ראשון את הטאבו והאישורים והשכנים....
דירה הוא כמו שידוך: בת פלוני לפלוני ובית פלוני לפלונינכתב ע"י שושיה;1326678:זהו שהיא כבר בדקה בכל מקום, דווקא היא מצאה כמה דירות שהיו בדיוק מה שהיא חיפשה, אבל פתאום המוכרים התחרטו בשניה האחרונה...
כמו הבדיחה על זה שמכר את נמכונית, ואחרי שפירסם עליה כ"כ הרבה תשבחות, אמר לעצמו "רגע, אם היא כזו מיוחדת, למה אני מוכר אותה?"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים