מידע שימושי מחפשת דחוף המלצות על פאנית טובה במחירים שפויים בבני ברק

• פותח הנושא zap
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת דחוף המלצות על פאנית טובה בבבני ברק באזור הרב דסלר, חזון איש, בן זכאי, ירושלים, בעלזא, לנדאו, יהודה הנשיא. ראב"ד.
חשוב לי שהסירוק יהיה משובח מבחינת עיצוב ויציבות, אך גם במחירים שפויים.
ושאפשר לסמוך עליה ועל רמת המקצועיות שלה, שתבין מה רוצים, ואז אפשר להשאיר לה את הפאה לסירוק, ורק לבוא לקחת ואם יש צורך טיפה עוברים על זה או משנים מעט ממש.
אני צריכה זאת דחוף לשמחה קרובה ממש בעז"ה, ולעוד כמה שמחות בתקופה הקרובה בעז"ה.
נתקלתי בכל מיני שמות באזור שלי, ובהן אחת רוחי שטרן שנכתב שגרה בהרב דסלר מול ביכנ"ס פא"י, וזה ממש מתאים לי,
אשמח לשמוע המלצות אם היא עונה לדרישות שציינתי וגם שהמחירים שלה שפויים.
או לקבל המלצות על מישהי אחרת שעונה ממש לדרישות האלה וגרה קרוב ממש לאזור הזה.
תודה רבה ותזכו למצוות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חני בורשטיו
מקצועית מאד!!!
לפרטים: 0548464572
רח' הרב דסלר

• הוסף לסימניות
תודה רבה. כבר דברתי אתה. היא קרובה אלי וזה נוח לי. המחיר שלה הוא 100 ש"ח. האם אין פאנית במחיר מקצועית במחיר זול יותר? אני תמיד סרקתי אצל מישהי מקצועית ביותר. בעלת סלון לוקחת לי 100 ש"ח. לכן אני רוצה אצל מישהי בבית, שלא אשלם עבור סלון וכו'.
זה כבר דחוף לי מאוד לכן אני אכניס לה את הפאה של החתונה.
אשמח מאוד לקבל המלצה למישהי מקצועית באזור הזה ובמחיר זול יותר, 80-90 ש"ח. 100 ש"ח זה יקר לי.
תודה! ואם רוצים לסרק יותר מפאה אחת זה הרבה כסף.

• הוסף לסימניות
איטי גודמן ישעיהו 8 0548571377
יש לה ידיים ממש טובות
מחיר מצחיק ביחס למקצועיות לשרות!!!
ממליצה מאד מאד!!!! לדעתי שווה להגיע גם מרחוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה