מחפשת דחוף מישהו שלוקח את הקורס תכנון ניתוח ועיצוב מערכות מידע באו"פ בסמסטר הקרוב - 2023ב

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף למחר בבוקר מישהו/מישהי שלוקח את הקורס תכנון ניתוח ועיצוב מערכות מידע באו"פ בסמסטר הקרוב - 2023ב.
אשמח ליצירת קשר brachimedia בג'ימייל
או פה
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף למחר בבוקר מישהו/מישהי שלוקח את הקורס תכנון ניתוח ועיצוב מערכות מידע באו"פ בסמסטר הקרוב - 2023ב.
אשמח ליצירת קשר brachimedia בג'ימייל
או פה
תודה ענקית
אם את צריכה את חוברת הקורס אני יכולה להשיג לך

• הוסף לסימניות
@*אילה*
כן! אני ממש אשמח!!
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חשבתי שזה קורס של מדמ"ח... (התבלבלתי עם עקרונות פיתוח מערכות מידע)
לצערי לא מכירה מישהו שלוקח את זה סמסטר הבא.
אם לקחת את הקורס בסמסטר הקודם יכול להיות שאת יכולה להוריד אותה בעצמך...

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה קורס של מדמ"ח... (התבלבלתי עם עקרונות פיתוח מערכות מידע)
לצערי לא מכירה מישהו שלוקח את זה סמסטר הבא.
אם לקחת את הקורס בסמסטר הקודם יכול להיות שאת יכולה להוריד אותה בעצמך...
אני לא מוצאת איך
ולא מכירה מישהי שלוקחת את זה
וזה קורס בחירה (אני מדמחית ועושה אותו)

• הוסף לסימניות
לא....
אין לי ואצאפ

• הוסף לסימניות
מצאתי,
אני לא רוצה אבל לשים פה קישור
את יכולה לשלוח לי מייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה