אפשר למצוא כאן: https://he.airbnb.com/שלום,
אני מחפשת דירת 3,4 חדרים מרוהטת להשכרה לטווח קצר (חודשיים) מה 15/06 עד ה15/08 גמיש.
עדיפות גדולה לירושלים.
אתם יודעים איפה אפשר לחפש מודעות ?
תודה רבה
אפשר למצוא כאן: https://he.airbnb.com/
קבלת את המייל?אולי יש לי משהו לתווך לך מחברה שנוסעת לחו"ל .
בירושלים.
מחקתי את המייל.
אם לא קבלת תתייגי אותי.
כן קיבלתי תודה רבהקבלת את המייל?
מה הטלפון או כתובת מייל ליצירת
שלחתי
לאקריית ספר טוב?
אני מחפשת במודיעין עילית.קריית ספר טוב?
שלום,
אני מחפשת דירת 3,4 חדרים מרוהטת להשכרה לטווח קצר (חודשיים) מה 15/06 עד ה15/08 גמיש.
עדיפות גדולה לירושלים.
אתם יודעים איפה אפשר לחפש מודעות ?
תודה
דחוף!!!!
איזה גודל לכמה אנשים?אני מחפשת במודיעין עילית.
לחודשיים.
מרוהטת.
דחוףףף
משפחה פלוס....איזה גודל לכמה אנשים?
אני בגרין פארק על ההתחלה
אנחנו צריכים עד בין הזמנים אב. לקראת הסוף.יש לי יחידה 3.5 חדרים
אני נוסעת לחו"ל מיום שני עוד שבוע
יעזור?
איזה תווך מחיר את מחפשת?
והאם זה באמת אך ורק לחודשיים ולא יתארך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים