מחפשת הדרכה ליצירת הליכון של סבתות לתחפושת

• הוסף לסימניות
אני הכנתי שנה שעברה ממיטת תינוק שבורה שמצאתי בפח
לקחתי את החיבורים של המיטה , חתכתי עם מסור ידני
ויצאה מליון דולר של הליכון!
זה שלנו:
5C5A8723.jpg

• הוסף לסימניות
אנחנו הכנו מצינורות דקים של ביוב + מתאמים והרבה דבק
היה מהמם עד שאחיינית גדולה ניסתה להשען על זה בעצמה והתרסק תחתיה.

העליתי תמונה פה:
מהממתתתתת!!
מאיפה הפאה?

• הוסף לסימניות
היי, אולי השגת את ההליכון?
או שיש למישהו אחר למכור/להשאיל/לתת הליכון לתינוק בן שנה?
תודה.. esti24440_gmail.com
מוכרת במאה שח הליכון לתחפושת. מב’’ב. אם מעשי תגידי ואפנה אליך במייל.

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת להשכיר/לקנות הליכון לגיל שנה וחצי.
עדיף באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
הי, אני אשמח לקנות\ לשכור- אני צריכה 2 אותו דבר בדיוק- ושלא נזקקים לאף תיקון
SK155177

• הוסף לסימניות
תזמיני מנגרייה קרשים במידות של ההליכון ( מלבנים כאלו ארוכים )של הרגליים , המידה שלהם , ועוד קרשים שמעל הרגליים .. תצבעי אותם בגואש בצבע אפור או וורוד ..
ואז תבריגי מתחת לקרשים של הרגליים גלגלים ( גלגל אחד מתחת לכל רגל ) - קונים את זה בטמבור

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה