מחפשת הוראות לסריגת קרושה - מכנסיים לתינוק- דחוף!

• הוסף לסימניות
רוצים לסרוג חליפת ברית לתינוק ולא מצאנו ברשת הוראות למכנסונים לסריגת קרושה (רק בשתי מסרגות)
נשמח אם יש כאן למישהי שתוכל להושיענו.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המאמץ!
אמנם בכותרת של הקישור שהבאת כתוב קרושה אבל בפנים לפי מה שרשום בדוגמא - שורה ימין שורה שמאל - זה ברור שמדובר בשתי מסרגות ולא מסרגה אחת.
:(

• הוסף לסימניות
יעזרו לך הוראות כתובת?
אנסה לכתוב...
נתחיל מהמותניים:
את החגורה נעשה בנפרד, דמוי פטנט:
סורגים 6 עיניים באוויר, מסובבים, ועל כל עין סורגים חצי עמוד- סה"כ 5.
מסובבים, סורגים עין באויר, ומכאן לוקחים את העין מהאמצע- רק את החלק המרוחק, ז"א נכנסים בתוך העין ולוקחים רק חוט אחד. (לא נכנסים מתחת ואז יוצא שלקחנו את 2 החלקים של העין... לא יודעת להסביר, מקווה שהבנת.) וכך סורגים 5 חצאי עמודים, מסובבים, עין אחת באויר ו5 חצאי עמודים כנ"ל, וכך הלאה עד להקף של התינוק.
סוגרים את החגורה.
סורגים חצאי עמודים על ההקיף- כמה שמספיק.
סורגים עמודים על ההיקף עד לגובה של נקודת הפיצול בין המכנסיים.
עכשיו כשנגיע לנקודת הפיצול, בדיוק באמצע, נעבור לצד השני של המכנס. ז"א שיצא לנו כמו לולאה באמצע, ונמשיך לסרוג רק מכנס אחד.
את הסיום כדאי לעשות גם דמוי פטנט- עמוד חובק אחורי, ועמוד חובק קדמי.
נחתוך את החוט ונעבור למכנס השני.
מקווה שמובן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה שיר!
מובן ביותר!

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה איך יצא לך...
אגב, עכשיו שאני חושבת על זה, אולי תוסיפי כמה עיניים באויר כשאת עוברת לצד השני, כך שיהיה מקום לטיטול...

• הוסף לסימניות
תודה רבה שיר, יצא מדהים!
אתמול הייתה הברית
(לא אני סרגתי אלא אמי שתחיה, אבל קבלתי חשק גם לנסות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;n4977316:
תודה רבה שיר, יצא מדהים!
אתמול הייתה הברית

וואו איזה יפה!!!!
סריגה מדהימה ומדויקת!
זה המכנס מההוראות ששיר נתנה?
יש לך גם הוראות לשאר הדברים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;n4977316:
תודה רבה שיר, יצא מדהים!
אתמול הייתה הברית

איזה מהמם!!!
מדוייק ומקצועי!
תודה שהעלת. שמחתי לעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי וויג;n4977729:
וואו איזה יפה!!!!
סריגה מדהימה ומדויקת!
זה המכנס מההוראות ששיר נתנה?
יש לך גם הוראות לשאר הדברים?

דומה, היא סרגה דוגמא במקום העמודים החלקים.
יצא מהמם!

• הוסף לסימניות
יעזרו לך הוראות כתובת?
אנסה לכתוב...
נתחיל מהמותניים:
את החגורה נעשה בנפרד, דמוי פטנט:
סורגים 6 עיניים באוויר, מסובבים, ועל כל עין סורגים חצי עמוד- סה"כ 5.
מסובבים, סורגים עין באויר, ומכאן לוקחים את העין מהאמצע- רק את החלק המרוחק, ז"א נכנסים בתוך העין ולוקחים רק חוט אחד. (לא נכנסים מתחת ואז יוצא שלקחנו את 2 החלקים של העין... לא יודעת להסביר, מקווה שהבנת.) וכך סורגים 5 חצאי עמודים, מסובבים, עין אחת באויר ו5 חצאי עמודים כנ"ל, וכך הלאה עד להקף של התינוק.
סוגרים את החגורה.
סורגים חצאי עמודים על ההקיף- כמה שמספיק.
סורגים עמודים על ההיקף עד לגובה של נקודת הפיצול בין המכנסיים.
עכשיו כשנגיע לנקודת הפיצול, בדיוק באמצע, נעבור לצד השני של המכנס. ז"א שיצא לנו כמו לולאה באמצע, ונמשיך לסרוג רק מכנס אחד.
את הסיום כדאי לעשות גם דמוי פטנט- עמוד חובק אחורי, ועמוד חובק קדמי.
נחתוך את החוט ונעבור למכנס השני.
מקווה שמובן.
בהצלחה!
אני סורגת מתחילה ולא כל כך הבנתי את ההוראות האלה
יש אפשרות להסבר יותר ברור ומפורט?
אני מתחילה לסרוג רק 6 עיניים?
זה לא קצת?🫣

• הוסף לסימניות
אני סורגת מתחילה ולא כל כך הבנתי את ההוראות האלה
יש אפשרות להסבר יותר ברור ומפורט?
אני מתחילה לסרוג רק 6 עיניים?
זה לא קצת?🫣
שיווו זה היה מזמןןןן
מן הסתם התכוונתי לסרוג את החגורה בנפרד כאשר ה6 עיניים זה הרוחב של החגורה, וסורגים אותה עד שמגיעים להיקף המותניים.
רק לא ברור לי למה החלטתי דמוי פטנט כזה... נגיד שהיום הייתי נותנת הוראות אחרות. נראה לי שעמוד חובק אחורי יתן דמוי פטנט יותר יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה