השיער לא מתנפח?עשיתי לפני כמה חודשים פאת סרט ייבוש טבעי, מתולתלת
אצל חני פישר
מרוצה מאוד ב"ה
נראית מעולה, חופפת לבד פעם בשבוע יוצא מדהים
היא מקבלת בפתח תקווה, אלעד ובני ברק
שלי עלתה 6 אל"ש אורך 20
נפיחות גם קשורה הרבה לתיחזוק לפי דעתי.השיער לא מתנפח?
אני גם רוצה לעשות עכשיו ומאוד חשוב לי שיער איכותי, יפה ובעיקר שלא תהיה נפוחה.
וואווו את ממש משקיענית!נפיחות גם קשורה הרבה לתיחזוק לפי דעתי.
הפאה שלי צריכה חפיפה כל שבוע (בבית לא לוקח יותר מ10 דק)
+סרום שמה מיד אחרי השטיפה כשהפאה מתיבשת
+ מרכך ללא שטיפה (עולה כ80 ש"ח) שמרענן מידי יום את הפאה.
ויש לי פאה מהממת וגם מרועננת כל שבוע ולא כמו הפאה של שבת שהיא פעם בחודשיים
אבל אם את רוצה לבדוק את זה ממש תבקשי מהפאנית להראות לך את השיער כשהוא הכי ג'יפה לפני חפיפה. וככה תראי אם הוא מתאים לך.
אחותי אצל חני קניג ככה לקחה פאה. והפאה שלה פשוט מושלמת
עשיתי לפני כמה חודשים פאת סרט ייבוש טבעי, מתולתלת
אצל חני פישר
מרוצה מאוד ב"ה
שלי עלתה 6 אל"ש אורך 20
אשמח לדעת של מי השיער? איזה סוג שיער - גלי/מתולתל/חלק?אצל חני פישר היא מעולה ,השיער מדהים
קבלתי לפני שבוע תפאה שלי מחני פישרעשיתי לפני כמה חודשים פאת סרט ייבוש טבעי, מתולתלת
אצל חני פישר
מרוצה מאוד ב"ה
שלי עלתה 6 אל"ש אורך 20
קבלתי לפני שבוע תפאה שלי מחני פישר
ואני לא זוכרת איך הכללים שלה לחפיפה (כל פאנית עם הניואנסים שלה)
יש לך אולי במקרה סרטון הסבר שלה?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים