דרוש מידע מחפשת המלצה טובה על רופא/ת שיניים בקופ"ח מכבי. מקצועית במיוחד

• הוסף לסימניות
באשדוד/ב"ב/ירושלים
שמומחית בסתימות לבנות ועוד.
מחפשת המלצה מאחת שטיפלה לא לאחרונה ממש אלא כבר כמה שנים והיא מרוצה מאד מהטיפול
תודה

• הוסף לסימניות
באשדוד/ב"ב/ירושלים
שמומחית בסתימות לבנות ועוד.
מחפשת המלצה מאחת שטיפלה לא לאחרונה ממש אלא כבר כמה שנים והיא מרוצה מאד מהטיפול
תודה
אשדוד?
יש את עטרת השן. יש שם את ד"ר קוסנר שהוא אלוף. גם לטיפולי שורש יש להם את ד"ר דוד כמדומני שהוא גם מעולה.

• הוסף לסימניות
אשדוד?
יש את עטרת השן. יש שם את ד"ר קוסנר שהוא אלוף. גם לטיפולי שורש יש להם את ד"ר דוד כמדומני שהוא גם מעולה.
תודה
אבל מכירה כמה שהתאכזבו באופן כללי והזהירו אותי ...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לילדים מומלץ מאד דוקטור עבוד- מקבל בד'
רופא עם נשמה שאוהב את העבודה עם ילדים
הבנים שלי משוגעים עליו ורק מחכים ללכת לרופא שיניים!

• הוסף לסימניות
תודה
אבל מכירה כמה שהתאכזבו באופן כללי והזהירו אותי לא להכנס לשם.
לא עובדת שם ולא מקבלת אחוזים אבל זה נשמע לי ממש מקרה חריג. אנחנו מטפלים שם כבר שנים כל המשפחה המורחבת. אין על קוסנר. פשוט אין. עדין ומקצועי. חבל עלייך שתגררי מחוץ לעיר ;)

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על ד"ר עבוד מהארן מאשדוד
עם ילדים הולכים רק אליו

• הוסף לסימניות
בב''ב יש את ד''ר שפירר
זמן המתנה ארוך אבל שווה לחכות
אני מאמינה שרובם יודעים מי זה פרופסור שפירר, כך שחבל על כל מילה.
היא הבת שלה. יש לה קליניקה פרטית והמשמרות שלה במכבי ספורות אבל לאחרונה נענתה להוסיף עוד משמרות אז אולי יותר זמינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה