מחפשת המלצה לאוזניות קשת

• הוסף לסימניות
הבן שלי מכור לנגינה, והוא מנגן מדהים, הבעיה היא שהוא אוהב לנגו בפול ווליום, זה מכניס אותו לטראנס. אנחנו בני הבית ומן הסתם גם השכנים קצת משתגעים. אני רוצה לקנות לו אוזניות אבל זה חייב להיות באיכות סטריאופונית מעולה ובמחיר סביר, אל תביאו לי אוזניות ב500 ש"ח, אני רוצה זולות יותר. יש כזה דבר???? אשמח לשמוע .

• הוסף לסימניות
@מלך הסאונד תודה על ההערה, זה באמת נקודה חשובה לי מאד.
אני אלך כנראה על ההצעה שלך מלמעלה. ואגב, אני רואה באליאקספרס את הדגם הזה זול בצורה משמעותית, האם יש מה לחשוש? או שזה כמו כל המוצרים שנמכרים בארץ באלפי אחוזי רווח???

• הוסף לסימניות
@מלך הסאונד תודה על ההערה, זה באמת נקודה חשובה לי מאד.
אני אלך כנראה על ההצעה שלך מלמעלה. ואגב, אני רואה באליאקספרס את הדגם הזה זול בצורה משמעותית, האם יש מה לחשוש? או שזה כמו כל המוצרים שנמכרים בארץ באלפי אחוזי רווח???
לא נראה שיש ממה לחשוש משום שאליאקספרס רוכשים ישירות מהחברה עצמה רק שמי שקונה משם חוסך ולא משלם את כל העמלה שיש בארץ
אז בקיצ'ר לא נראה לי שיש בעיה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממליץ על ימאה בכלי זמר אזור ה300שקל תענוג לאוזניים ולא מציקות באוזניים יש לי סטים של אוזניות יותר יקרים ואני משתמש רק בהם

• הוסף לסימניות
כן יש אוזניות של סופרלוקס בערך בשלוש מאות שקל אבל איכות סאונד מדהימה ומאוד איכותיות
אני כבר ישלח לך קישור לקנייה
יש אותו באלי אקספרס מקורי ב100 שקל
קניתי וזה מקורי בסאונד מעולה!!
צריך לחפש אותם שם

• הוסף לסימניות
יש אותו באלי אקספרס מקורי ב100 שקל
קניתי וזה מקורי בסאונד מעולה!!
צריך לחפש אותם שם
לא הצלחתי בקישור אז תעתיקו את הטקס המצורף לחיפוש גוגל ותיכנסו לתוצאה שמראה אלי אקספרס לי זה נתן את זה בתוצאה ראשונה!
תעדכנו אם הצלחתם לטובת שאר החברים!!!
Professional Studio Headphones Superlux HD681B Semi-open Dynamic Stereo Monitoring Headset DJ Hifi Noise Cancelling Earphone

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי בקישור אז תעתיקו את הטקס המצורף לחיפוש גוגל ותיכנסו לתוצאה שמראה אלי אקספרס לי זה נתן את זה בתוצאה ראשונה!
תעדכנו אם הצלחתם לטובת שאר החברים!!!
Professional Studio Headphones Superlux HD681B Semi-open Dynamic Stereo Monitoring Headset DJ Hifi Noise Cancelling Earphone
כאן ב300 ש"ח...........
https://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=918722694&sog=e-headphone

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה