מידע שימושי מחפשת המלצה לגימבל בשביל מתחילה

• הוסף לסימניות
למצלמה טיפה יותר גדולה מקומפקטית (lumix lx100 panasonic) '
רציתי לרכוש את הגימבל DJI Ronin SC או ה Zhiyun Crane M שקיבלתי המלצות עליהם במקום אחד,
וראיתי באמזון המלצות ממש גרועות... על שניהם. אשמח לקבל המלצות מניסיון. תודה רבה

• הוסף לסימניות
למה השימוש?
בגדול גימבלים זה לא עניין של מתחילה או לא מתחילה. (לא כמו מצלמות שיש טווח גדול של מחירים ואיכויות, או עדשות או כל דבר אחר...)
אני מצלמת על גימבל WIBBLE S, ואני מאד מרוצה, (הוא גם יותר קל מהקריין או הרונין, וזה משמעותי מאד לצילום)
אני יודעת שיצא עוד דגם יותר חדש מזה, לא זוכרת את השם המדוייק של הדגם, אבל הבנתי מצלמות שהוא פחות מוצלח.

• הוסף לסימניות
למה השימוש?
בגדול גימבלים זה לא עניין של מתחילה או לא מתחילה. (לא כמו מצלמות שיש טווח גדול של מחירים ואיכויות, או עדשות או כל דבר אחר...)
אני מצלמת על גימבל WIBBLE S, ואני מאד מרוצה, (הוא גם יותר קל מהקריין או הרונין, וזה משמעותי מאד לצילום)
אני יודעת שיצא עוד דגם יותר חדש מזה, לא זוכרת את השם המדוייק של הדגם, אבל הבנתי מצלמות שהוא פחות מוצלח.

תודה,
אני רואה במפרט שלו שהוא עד מצלמות של 3 קילו.. המצלמה שלי שוקלת 20 אחוז מזה, השאלה, האם יש יתרון גם בשבילי בכך שהוא מיועד למצלמות הרבה יותר כבדות? או שעדיף לי מראש גימבל ייעודי לקומפקטיות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הדגמים שעליהם ביררת נושאים מצלמות עוד יותר כבדות מ3. (הקריין 2 והרונין)
אין שום יתרון. אפשר ורצוי ללכת על גימבל מותאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה