דרוש מידע מחפשת המלצה למחליקת שיער טובה מאוד!!

• פותח הנושא 0551
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על מחליקת שיער בירושלים
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהי עוד המלצות?

• הוסף לסימניות
לי יש,
אבל לא חרדית.
מאוד טובה, גם לשער מאוד מתולתל יצא ממש יפהפה

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שעושה החלקה אורגנית ברמה גבוהה יוצא לה מהמהם!!! (ראיתי כמה שהיא עשתה להם) זה החלקה שלא צריך פן והיא גם עוצרת נשירה (רוב ההחלקות עושות נשירה) שומרת על גמישות וברק השיער
היא עושה את זה מחומר מיוחד
קוראים לה נחמה 0533121812
היא גרה בבני ברק אבל מגיעה לבית הלקוחה
כדאי לברר אני ממליצה מאד!!!!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לי יש,
אבל לא חרדית.
מאוד טובה, גם לשער מאוד מתולתל יצא ממש יפהפה
יש לך את המס' שלה?
מכירה מישהי שעושה החלקה אורגנית ברמה גבוהה יוצא לה מהמהם!!! (ראיתי כמה שהיא עשתה להם) זה החלקה שלא צריך פן והיא גם עוצרת נשירה (רוב ההחלקות עושות נשירה) שומרת על גמישות וברק השיער
היא עושה את זה מחומר מיוחד
קוראים לה נחמה 0533121812
היא גרה בבני ברק אבל מגיעה לבית הלקוחה
כדאי לברר אני ממליצה מאד!!!!
בהצלחה!!
תודה!
אני אברר

• הוסף לסימניות
יש מישהי ידועה שהיתה גרה בביתר ועברה לדרום, היא מגיעה מידי פעם לירושלים בשביל לקוחות קבועות/חדשות.
החלקה אורגנית מדהימה עם אחריות ומלא לקוחות מרוצות !
חיה- 0527606775

• הוסף לסימניות
יש מישהי ידועה שהיתה גרה בביתר ועברה לדרום, היא מגיעה מידי פעם לירושלים בשביל לקוחות קבועות/חדשות.
החלקה אורגנית מדהימה עם אחריות ומלא לקוחות מרוצות !
חיה- 0527606775
איזה דרום?

• הוסף לסימניות
נתיבות

• הוסף לסימניות
יש אחת מביתר, קצת יקרה אבל שווה כל שקל.
הרבה חברות שלי עשו אצלה, וכולם מרוצות עד השמים!!!!
כל אחת עשתה סגנון שונה, ובאה עם שער אחר - ולכולם יצא הכי טבעי ויפה שיש.
קוראים לה רונית כהן. המס' שלה: 0528735448
ממליצה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה