חומרה מחפשת המלצה למחשב נייד

• הוסף לסימניות
חדש (לא מחודש) מסך טאצ' לא גדול, לשימוש בינוני (משתמשת במס' תוכניות יעודיות לא כבדות + שימוש ביתי של גלישה ואופיס)

• הוסף לסימניות
באיזה תוכניות אתם משתמשים?
חשוב שיהיה חזק ? וכן כדאי לצרף עוד פרטים
אין לי כ"כ מה להוסיף, כתבתי את כל מה שחשוב לי, יכולה לחזור על הדרישות בקצרה
מעבד מספיק לתוכנות בסיסיות + ייעודיות קלות כולל גלישה (I5 מהסדרות האחרונות מספיק בהחלט)
מסך טאצ' לא גדול
מחשב חדש
רצוי סדרה עסקית מן הסתם
מחיר - מה שצריך למחשב סביר, לא מחפשת להשתגע במחיר

• הוסף לסימניות
מה התקציב שלך
המחירים של מפרט כזה מסדרה עיסקית זה לא פחות מ 3500 בשביל הסדרות העסקיות הפשוטות כמו לטיטיוד 3000 של דל או E\L של לנובו טינקפד
מסדרה של דל 5000 או 7000 או טינקפד T או X זה לא פחות מ5000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מה התקציב שלך
המחירים של מפרט כזה מסדרה עיסקית זה לא פחות מ 3500 בשביל הסדרות העסקיות הפשוטות כמו לטיטיוד 3000 של דל או E\L של לנובו טינקפד
מסדרה של דל 5000 או 7000 או טינקפד T או X זה לא פחות מ5000 ש"ח
אני צריכה לשימוש בינוני מאוד, מה שחשוב לי זה הטאצ' והפלסטיקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי כ"כ מה להוסיף, כתבתי את כל מה שחשוב לי, יכולה לחזור על הדרישות בקצרה
מעבד מספיק לתוכנות בסיסיות + ייעודיות קלות כולל גלישה (I5 מהסדרות האחרונות מספיק בהחלט)
מסך טאצ' לא גדול
מחשב חדש
רצוי סדרה עסקית מן הסתם
מחיר - מה שצריך למחשב סביר, לא מחפשת להשתגע במחיר
זה לא מתאים?

• הוסף לסימניות
אבל אני מעדיפה מחיר קצת יותר זול
תיקון טעות, הסתכלתי על מחשב במקום אחר.
@מחשבים זה אני ! אשמח לשמוע את דעתך (או מומחה אחר)
רק מציינת שהמחשב הנוכחי הוא I3 מסדרה 8, עם 4GB RAM, כך שבכל מקרה זו קפיצה משמעותית, אבל אם הוא לא יזרום מספיק כנראה שכן נעדיף להשקיע קצת יותר

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אחלה מחשב מבחית מפרט הוא מצויין+ בשביל מחשב ביתי
בעיקרון עדיף טינקפד T או X המחשב הזה הוא L שזה הנמוך ביותר בטינקפד
לענ"ד עדיף עודפים של L ממחודש של X
אם כי צריך לדעת שהדגמים של יוגה (מתהפך) הם עדינים בצורה משמעותית
מן הסתם הם עדינים יותר, השאלה עד כמה
כי אמנם לא הולכים להתעלל במחשב, אבל הוא כן מסתובב בבית ויכול להיות פעם על הספה, שולחן האוכל או אפילו מונח על הרצפה.
וכן קיבלתי איזו הערה שלמחשב טאצ' כדאי שיהיה מעבד מדור מתקדם, המעבד הנ"ל מספיק? (כמובן שהוא יותר מהמחשב הנוכחי, אבל כשקונים מחשב חדש מן הסתם רוצים שהוא ירוץ)

• הוסף לסימניות
יש את המחשב הזה. החסרונות שלו הוא שהוא קטן, וכן הוא לנובו שקבלתי מידע שהם לא הכי מומלצים.

• הוסף לסימניות
יש את המחשב הזה. החסרונות שלו הוא שהוא קטן, וכן הוא לנובו שקבלתי מידע שהם לא הכי מומלצים.
תודה,
חרשתי כבר את זאפ, KSP, אייבורי, באג ועוד כמה
בכל אופן אני מעדיפה מחשב מסדרה עסקית, ולנובו מומלצים בהחלט בסדרות מסוימות, בדיוק כמו שדל ממש ממש לא מומלצים בסדרות מסוימות
אם תראה את מה שכתבתי תראה שמבחינתי קטן זה יתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה