- הוסף לסימניות
גם איכותי וגם מעוצב
שישתלב במטבח בצבע לבן + אפור בטון בסגנון נקי מודרני
שישתלב במטבח בצבע לבן + אפור בטון בסגנון נקי מודרני
לי יש את זה כ-8 שנים (לא זוכרת מדוייק מתי קניתי אבל בטוח יותר מ 7 שנים)שארפ איכות החלקים גרועה מאד.
היה אצלי טכנאי בערב החג,אם ארבע דלתות, אז רק סמסונג.
שארפ איכות החלקים גרועה מאד.
מה שכן, סמסונג שתי דלתות לא מתוכנן טוב ושטח האחסון ממש נמוך בהשוואה לשארפ.
אבל אם ארבע דלתות אז רק סמסונג.
ותבברו טוב מחירים לפני שתקנו, יכול להיווצר פער של 300 400 ש"ח תוך ארבע חמש טלפונים וד"ל.
לדעתי ביטון הכי טוב זול ואמין.
לי יש את זה כ-8 שנים (לא זוכרת מדוייק מתי קניתי אבל בטוח יותר מ 7 שנים)
הכל שלם. המגירות נוסעות כ"כ טוב וכ"כ נעים לנקות.
אולי אצלי זה בהשוואה למקרר אנטיקה לכן אני עדיין מתלהבת ( היה לי קודם 18 שנה מקרר אמקור עם מדפי רשת משהו שכבר ממש לא היה בו חלק אחד שלם )
כשקנינו את זה הילדים כל הזמן אמרו שזה נראה שהמקרר ריק מרוב שהכל בו היה מסודר.
אני מדבר על פלסטיקה שנשברת כשמפרקים מהיסוד כדי לנקות.היה אצלי טכנאי בערב החג,
המליץ הכי על שארפ,
וטען שהפלסטיקה אצל כולם אותו דבר...
אני מפרקת עד היסוד פעם בשנה.אני מדבר על פלסטיקה שנשברת כשמפרקים מהיסוד כדי לנקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים