עזרה מחפשת המלצה לעיתון נשים

• הוסף לסימניות
קטיפה!
מקסים, יש מדורים מעולים, נהנית כל שבוע מחדש!
קטיפה מתאים למי שלא מרגיש בחסרונו. חלק גדול מאוד מקוראי יתד מרגישים מאוד לא נוח ויותר מכך בעיתון זה. ולמי שיודע אין למי לפנות בעקבות קשר משפחתי וכו' וכו'. אני יודע על כמה שעברו לעיתון אחר בגלל זה. וחבל.

• הוסף לסימניות
בתוך המשפחה - מעולה

הבית - של המבשר מקסים

• הוסף לסימניות
איןןןןןןןןןן
על בתוך משפחה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם מחפשים משהו דומה לבית נאמן ז"ל אז אין ספק שלבית של המבשר הוא המתאים ביותר.

• הוסף לסימניות
קראט עיתון מעולה!
מדורים קבועים ומדורים מתחלפים ממש טובים.
גם מבחינת פרסומות, אם יש הרבה פרסום זה לא ע"ח כתבות אלא בתוספת עמודים.
(כיף גם להכניס הביתה עיתון שאת יודעת שאין מה לחשוש שהילדים שלא ממש בא לך שיחשפו לכתבות שונות 'יגניבו' מבט....)

• הוסף לסימניות
קראט עיתון מעולה!
מדורים קבועים ומדורים מתחלפים ממש טובים.
גם מבחינת פרסומות, אם יש הרבה פרסום זה לא ע"ח כתבות אלא בתוספת עמודים.
(כיף גם להכניס הביתה עיתון שאת יודעת שאין מה לחשוש שהילדים שלא ממש בא לך שיחשפו לכתבות שונות 'יגניבו' מבט....)
לי מאוד מאוד מפריע שהעיתון מכיל פרסומת
1. בעיה של עיון בשבת
2. אם בא לי לשמור על העיתון, למה לי עיתון עבה ששליש מתוכו פרסומת ומקומו בפח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה