כללי מחפשת המלצה לעכבר אלחוטי שטוב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
כיום אני משתמשת ב LogiTech - הוא עובד מצוין,
רק שבת השנתיים שלי החליטה ללעוס לו את הגלגלת וזה יוצר תקיעות.

אני חייבת את העבודה הרציפה עם הגלגלת- בעיקר בתוכנות הגרפיקה, שאפשר
בעזרתה בקלות להתקרב ולהתרחק.

קניתי עכבר מייקרוסופט איכותי- אבל בחלק מהתוכנות הגלגלת לא מגיבה,
אז העברתי אותו אחר כבוד לבעלי...

בנוסף, יש לי מפעם לפעם דלקת במפרק כף היד, נראה לי בגלל שהעכבר שיש לי מדי קטן (למרות שאני משתמשת במשטח איכותי...)

אז- על מה אתם ממליצים? אשמח לעזרתכם מאד!!! תודה!!
ומה דעתכם על הדגם הזה: LogiTech TrackMan Marble

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בעיה עם הגלגלת של העכבר האלחוטי של מייקרוסופט, אבל זו בעיה שניתנת לפתרון. הבעיה נובעת מזה שהגלגל חלק (בלי קליקים) ויש תוכנות מצפות לקפיצות יותר חדות מהגלגל.

הפתרון זה להכנס למאפייני העכבר (mouse properties), ותחת התווית WHEEL (גלגל) ללחוץ על איפה שכתוב "Identify programs that don't scroll correctly" (פרט תוכנות שאינם עובדות כמו שצריך), ולהוסיף לרשימה שם את כל התוכנות שלא עובדות.

לי זה פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
וואוו, תודה...
ינוסה בעזרת ה'.

אבל אם מישהו יודע על עכבר שמתאים לכאבים בפרק כף היד- אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
מיקרוסופט מעולה.
גם בתכנות של גרפיקה.
אבל יש גם את של DELL תנסי לראות דגמים אולי יתאימו לך...

• הוסף לסימניות
אני לאחרונה קניתי עכבר לוגיטק דגם m705. הסתמכתי על המלצה של המוכר, ובינתיים מרוצה ממנו מאד! נח לכף היד ועובד טוב. (ואני החלפתי לפני זה הרבה עכברים, של כל מיני חברות, כך שיש לי ניסיון, ואני יכולה לזהות שהוא באמת טוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1247746:
וואוו, תודה...
ינוסה בעזרת ה'.

אני חושבת שהפתרון הטוב ביותר לכאבים בכף היד (וגם לכאבי גב)
זו התעמלות...
העבוה הרציפה על המחשב מנוונת אותנו על הדרך...

• הוסף לסימניות
הפתרון הטוב ביותר לבעיות במפרק הוא העכבר האנכי של Evoluent. מאז שיש לי אותו הפסיקו כל הבעיות. והוא גם מדוייק מאוד ומתאים לגרפיקה.
אפשר להזמין מארה"ב דרך eBay. עולה 115 דולר בערך כולל משלוח. יותר זול מניתוח..

• הוסף לסימניות
אז ניסיתי לשנות הגדרות- אבל אין את זה אצלי... מוסיפה צילום מסך:

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.png
    KB 31.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1248105:
אני לאחרונה קניתי עכבר לוגיטק דגם m705. הסתמכתי על המלצה של המוכר, ובינתיים מרוצה ממנו מאד! נח לכף היד ועובד טוב. (ואני החלפתי לפני זה הרבה עכברים, של כל מיני חברות, כך שיש לי ניסיון, ואני יכולה לזהות שהוא באמת טוב)

גם אני קניתי אותו לאחרונה.
מרוצה מאוד!
אם אתם רגילים לעכבר קל וקטן- הוא מאוד שונה- כבד יותר וגדול, אבל התרגלתי אליו מהר.

• הוסף לסימניות
האופציה לתיקון הגלגלית נמצא ב-Microsoft Intellipoint גירסה 8.2. אולי גם באחרים, אבל לא בגרסה החדשה ביותר שמתאימה ל-Windows 8 שנקרא Microsoft Keyboard and Mouse Center.

אז חפשי ברשת (או בקשי ממשהו שיש לו) את תוכנת ה-Microsoft Intellipoint גירסה 8.2, ושם זה נראה כך:

צפה בקובץ המצורף 192621

לי זה פתר את כל הבעיות....

קבצים מצורפים

• capture.png
    KB 49.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1247746:
וואוו, תודה...
ינוסה בעזרת ה'.

ממליצה לך לקנות כרית ג'ל מיוחדת שמניחים מתחת למפרק כף היד, יש גם משטחי עכבר עם כרית כזו, אבל לי יש כרית בנפרד ואני 'סוחבת' אותה איתי בתיק מהעבודה בבית לעבודה במשרד.

מנסיון, זה מקל מאד על העבודה ומונע כאבים. כשמתרגלים, אי אפשר לעבודה בלעדיה.

• הוסף לסימניות
דבר נוסף שחשוב מאד בקשר לדלקת (היתה לי ג"כ)
לא מספיקה כרית ג'ל, היד צריכה להגיע אל העכבר מלמעלה ולא מלמטה.
מי שמנגן יבין את זה, לשרש כף היד אסור להיות במאמץ מהפעולה, אלא הכח צריך להגיע מהכתפיים.
סביבת עבודה בריאה: היד בתשעים מעלות לשולחן, כסא מספיק גבוה או שולחן מספיק נמוך פתרו לי את הבעיה.

• הוסף לסימניות
יש לי כרית ג'ל. זה באמת עוזר- אבל לא מספיק.
הרבה מהכאב זה גם מהתינוק הקטן... לזה אין כרית :)

• הוסף לסימניות
שמחתי. גם אני התחלתי להתחרט מהקניה של העכבר הזה עד שמצאתי את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה